cosmoONE: ηλεκτρονικές δημοπρασίες απλής χρήσης αιγιαλού και το 2018

0

Μέσω της πλατφόρμας της cosmoONE πραγματοποιούνται και το 2018 οι ηλεκτρονικές δημοπρασίες για παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού, αφού το Υπουργείο Οικονομικών συνεχίζει τη συνεργασία με την εταιρεία. Ήδη έχουν ολοκληρωθεί επιτυχώς περισσότερες από 140 ηλεκτρονικές δημοπρασίες, που έχουν αποφέρει αύξηση των δημοσίων εσόδων κατά μισό εκατομμύριο ευρώ περίπου. Σημειώνεται ότι το 2017 το Υπουργείο Οικονομικών πραγματοποίησε συνολικά 61 ηλεκτρονικές δημοπρασίες για την παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της cosmoONE.

Η cosmoONE έχει προσαρμόσει πλήρως την ηλεκτρονική πλατφόρμα διεξαγωγής πλειοδοτικών δημοπρασιών στις ανάγκες του Υπουργείου, με την κατάλληλη παραμετροποίηση του λογισμικού, αλλά και την παροχή του απαραίτητου εκπαιδευτικού και υποστηρικτικού υλικού. Επιπλέον, έπειτα από συνεργασία των δύο πλευρών, αναβαθμίστηκε η διαδικασία πληροφόρησης των συμμετεχόντων στις ηλεκτρονικές δημοπρασίες, μέσω της ιστοσελίδας, όπου παρουσιάζονται σε χάρτη οι παραλίες http://www.minfin.gr/web/g.g.-demosias-periousias/chartes-demopratoumenon-aigialon και της ιστοσελίδας, όπου είναι διαθέσιμο το πρόγραμμα των δημοπρατήσεων http://www.minfin.gr/web/g.g.-demosias-periousias/aigialos

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της cosmoONE, κ. Θανάσης Πετμεζάς, δήλωσε σχετικά: «Η cosmoONE, με εμπειρία 18 ετών στις ηλεκτρονικές προμήθειες και δημοπρασίες, βοηθά τους Δημόσιους Οργανισμούς να εξοικονομήσουν πόρους από τις αγορές που πραγματοποιούν, αλλά και να αυξήσουν τα έσοδα τους από εκποιήσεις ή από παραχωρήσεις στις οποίες προχωρούν, απολαμβάνοντας τα πλεονεκτήματα της νέας ψηφιακής εποχής. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το Υπουργείο Οικονομικών συνεχίζει τη συνεργασία μας, επιβεβαιώνοντας ότι οι ηλεκτρονικές δημοπρασίες για παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας διασφαλίζουν, με τον καλύτερο τρόπο, το στόχο του Υπουργείου για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και διαφάνεια».

Share.

Comments are closed.