Tα προϊόντα της OLYMPIA ELECTRONICS στο ICON TOWER της Λεμεσού

0

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. η πρωτοπόρος κατασκευάστρια εταιρεία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, έχει πάνω από 40 χρόνια παρουσίας στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι της Ελλάδας, παράγοντας  και εξάγοντας τα προϊόντα της σε περισσότερες από 72  χώρες, ενώ  παράλληλα έχει συνδέσει το όνομά της με τον εξοπλισμό σημαντικών και σύνθετων έργων. Οι βασικοί πυλώνες ανάπτυξης της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. είναι η επενδυτική δραστηριότητα στην έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων και τεχνολογιών, καθώς και η εκτεταμένη διεθνής δραστηριότητα. Τα προϊόντα της εταιρείας  έχουν τοποθετηθεί σε  μεγάλα έργα ανά τον κόσμο, και κυρίως σε: Αεροδρόμια, Ξενοδοχεία, Τούνελ,  Διάφορες Εγκαταστάσεις, Αεροδρόμια, Εμπορικά Κέντρα κ.ά.

Τα φωτιστικά ασφαλείας της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. επιλέχθηκαν και τοποθετήθηκαν πρόσφατα στο κτίριο ICON TOWER στην Λεμεσό. Πρόκειται για ένα από τα ψηλότερα κτίρια κατοικιών στην Κύπρο, με πανοραμική θέα στην πόλη και στην ακτή της Λεμεσού, εμπνευσμένο από το μοναδικό σχήμα ενός λαμπρού διαμαντιού. Το  ICON TOWER είναι κατασκευασμένο για να φιλοξενεί αποκλειστικές κατοικίες, με μια εντυπωσιακή πισίνα και ένα εστιατόριο στον τελευταίο όροφο, με απρόσκοπτη θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα. Για το έργο αυτό επιλέχθηκαν αξιόπιστα προϊόντα υψηλής αισθητικής, από παγκοσμίου φήμης μάρκες ειδών των απαιτούμενων κλάδων, με σκοπό να ολοκληρωθεί ένας αποκλειστικός, διαχρονικός σχεδιασμός για ένα μοναδικό κτίριο. Τα ανώτατα όρια που σχεδιάστηκαν προσεκτικά με κρυμμένο φως συμπλήρωσαν το χαρακτήρα αυτών των πολυτελών κατοικιών, ενώ στο σημείο αυτό η ΟLYMPIA ELECTRONICS A.E. ολοκλήρωσε τον φωτισμό με τα καινοτόμα φωτιστικά ασφαλείας της.

Οι παραγωγικές εγκαταστάσεις της OLYMPIA ELECTRONICS A,E, είναι από τις πλέον σύγχρονες στο είδος τους, με πρωτότυπο εξοπλισμό και υψηλό βαθμό αυτοματοποίησης με μηχανήματα που εξασφαλίζουν εγγυημένη ποιότητα προϊόντων και υψηλή αξιοπιστία  – διαθεσιμότητα του συνόλου των παραγωγικών γραμμών. Η  επένδυση σε καινοτόμο εξοπλισμό, παραγωγικές διαδικασίες είναι μία συνεχόμενη και καθημερινή ενασχόληση για την OLYMPIA ELECTRONICS A.E., που δεν σταματάει ποτέ, γιατί με αυτόν τον τρόπο θωρακίζεται η μελλοντική ανάπτυξη.

Συντάκτης : Κική Γλυκού

Ιστοσελίδα : https://www.olympia-electronics.gr/

Share.

Comments are closed.