Συστήματα μέτρησης θερμοκρασίας σώματος από τη LEXIS και την KEDACOM

0

Η LEXIS Πληροφορική, αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της KEDACOM στην Ελλάδα από το 2003, παρουσιάζει την ολοκληρωμένη σειρά συστημάτων μέτρησης θερμοκρασίας σώματος για υψηλό επίπεδο ασφάλειας, ειδικά σχεδιασμένα για τον έλεγχο πρόσβασης σε κτίρια νοσοκομεία, αεροδρόμια, γραφεία, αποθήκες και ξενοδοχεία κ.ά.

Στη σειρά συστημάτων μέτρησης θερμοκρασίας περιλαμβάνονται τρία αυτόνομα μοντέλα για διαφορετικές εφαρμογές. Πιο συγκεκριμένα, το access control KSCA120-ANWTFC συνδυάζει την αναγνώριση προσώπου με τη μέτρηση θερμοκρασίας του ανθρώπινου σώματος και τον έλεγχο απομακρυσμένης πρόσβασης σε μία μόνο συσκευή. Διαθέτει αναγνώστη καρτών, βιβλιοθήκη δεδομένων έως 20.000 προσώπων και 100.000 καρτών, Face snapshot, ενσωματωμένο μικρόφωνο και μεγάφωνο, δεδομένα θερμοκρασίας, καταγραφή και αποθήκευση ημερομηνίας. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης και με ισχυρό αλγόριθμο Deep Learning, είναι σε θέση να προσφέρει υψηλού επιπέδου ασφάλεια σε όλα τα σενάρια, από βασική ταυτοποίηση για έλεγχο εισόδου έως και προηγμένη διαχείριση πρόσβασης.

Το ολοκληρωμένο σύστημα KEDACOM KFY2020-T400-HT προσφέρει αναγνώριση θερμοκρασίας έως και 16 ατόμων ταυτοχρόνως σε απόσταση έως 10 μέτρων. Διαθέτει κάμερα διπλού φάσματος και blackbox ώστε να μην υπάρχουν εξωγενείς παρεμβολές, εξασφαλίζοντας υψηλή ακρίβεια στη μέτρηση της θερμοκρασίας.

Τέλος, η φορητή συσκευή μέτρησης θερμοκρασίας και ανίχνευσης πυρετού, KEDACOM KFY2020-T200-HT, έχει μορφή scanner και διαθέτει κάμερα διπλού φάσματος για μέτρηση σε απόσταση έως και 5 μέτρα. Διαθέτει οθόνη αφής 3.5’’ και η τροφοδοσία της γίνεται μέσω DC 12V ή μπαταρίας με αυτονομία έως και 8 ωρών.

Share.

Comments are closed.