Συμμετοχή της Olympia Electronics στο 4o Συνέδριο Hotel Tech

0

H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. συμμετείχε στην 4η διοργάνωση του Συνεδρίου Hotel Tech, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 στο ξενοδοχείο Divani Caravel, στην Αθήνα. Το συνέδριο ανέδειξε την επίδραση των νέων τεχνολογιών στην αναβάθμιση των υπηρεσιών που μπορούν να προσφέρουν τα ξενοδοχεία στους πελάτες τους, στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των τουριστικών επιχειρήσεων φιλοξενίας, στην εξοικονόμηση κόστους λειτουργίας των κτιριακών υποδομών τους, αλλά και ευρύτερα στην ενίσχυση της τουριστικής αγοράς στη χώρα μας. Ο τίτλος του φετινού συνεδρίου ήταν «Check in at the Digital Era Hotel»,  αποτυπώνοντας την απαίτηση υιοθέτησης  των νέων τεχνολογιών, από το Hospitality Industry, που θα επιτρέψει στα ξενοδοχεία, να εισέλθουν σε μία νέα εποχή με στόχο τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας φιλοξενίας των πελατών τους.

Η ΟLYMPIA ELECTRONICS A.E. παράγει ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας, πυρανίχνευσης, συναγερμού, θερμοστάτες και προϊόντα Hotel Access – RFID, τα οποία έχουνε τοποθετηθεί στα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της χώρας μας, αλλά και σε σπουδαία ξενοδοχειακά συγκροτήματα του εξωτερικού. Την εταιρεία εκπροσώπησαν στο συνέδριο ο  Υπεύθυνος του Υποκαταστήματος Αθηνών, κ. Γρηγόρης Καπάτος, ο οποίος μίλησε  για τα προϊόντα και την πορεία της OLYMPIA ELECTRONICS A.E., και οι Μηχανικοί Πωλήσεων, κ. Τάσος Δημακόπουλος και κ. Αστέριος Αστερίου.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. μέσα από την διοργάνωση του Συνεδρίου Hotel Tech, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στους επισκέπτες τα νέα της προϊόντα και να τους προτρέψει να αναζητούν και να επιλέγουν συστήματα ασφαλείας που θα καλύπτουν τις ανάγκες τους, με πρώτο κριτήριο την ποιότητα και την αξιοπιστία και  δεύτερο κριτήριο την ανταγωνιστική τιμή.

Share.

Comments are closed.