Smart Press: unusual times but… business as usual

0

Το ξέσπασμα του κορονοϊού έχει αλλάξει την καθημερινότητά όλων μας, φέρνοντας σε χρόνο dt τα πάνω – κάτω. Πράγματα και καταστάσεις που τα θεωρούσαμε «δεδομένα» στη ζωή μας (αφού ίσχυαν για δεκαετίες), άλλαξαν στο λεπτό. Ο Benjamin Franklin είχε πει ότι «το μόνο βέβαιο στη ζωή είναι ο θάνατος και οι φόροι». Εμείς θα προσθέταμε και την αλλαγή, αφού την τελευταία δεκαετία βιώσαμε… τις αλλαγές της ζωής μας. Ο κορονοϊός είναι ίσως το κερασάκι στην τούρτα, ή πιο σωστά η κορυφή του παγόβουνου, γιατί ακόμα δεν έχουμε δει το τρομακτικό του μέγεθος! Ωστόσο, από την πρόσφατη κρίση βγήκαμε σοφότεροι και πιο ευπροσάρμοστοι. Γι’αυτό αντιδράσαμε από την πρώτη μέρα! Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν περιμένεις από το κράτος να κάνει κάτι για ‘σένα, κάνεις απλά εσύ αυτό που πρέπει!

Έχοντας ως πρωταρχική μέριμνα τη διασφάλιση της υγείας των εργαζομένων, προχωρήσαμε άμεσα στην αναθεώρηση και προσαρμογή του τρόπου εργασίας. Στόχος μας είναι να εξακολουθήσουμε να βρισκόμαστε σε καθημερινή βάση δίπλα σας, μέσα από όλα τα online και έντυπα μέσα που διαχειριζόμαστε. To προσωπικό της Smart Press με υπευθυνότητα εναρμονίζεται στις νέες συνθήκες και εκμεταλλευόμενο τα «όπλα» που του χαρίζει η σύγχρονη τεχνολογία μεταφέρει ουσιαστικά το γραφείο στο σπίτι. Έχοντας στη «φαρέτρα» του μια σειρά από χρήσιμα εργαλεία (Trello, ClickUp, Webex, Viber) και βασιζόμενο στην ξεχωριστή δυναμική που προσφέρουν απλόχερα τα social media, το team της Smart Press βρίσκεται καθημερινά στις επάλξεις.

Στη Smart Press άλλωστε έχουμε μάθει όλοι να δουλεύουμε έξυπνα, αλλά τώρα ήρθε η στιγμή για να δουλεύουμε ακόμη πιο πολύ «υπεύθυνα». Και ως γνωστόν, η υπευθυνότητα είναι η καλύτερη άμυνα και προφύλαξη απέναντι στον COVID-19. Γιατί μπορεί να ζούμε σε “unusual times” αλλά για εμάς είναι… business as usual!

Το team της Smart Press μπορείτε να το βρείτε ανά πάσα στιγμή, είτε online, είτε στα προσωπικά του τηλέφωνα, ενώ η συντακτική ομάδα είναι πάντα στη διάθεσή σας, στο editors@smartpress.gr. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα σας αφορά, είτε σχετίζεται με κάποιο μελλοντικό ή ongoing project, είτε αναζητάτε νέους και έξυπνους τρόπους για να προβάλλετε τα προϊόντα σας, ή απλώς θέλετε να πείτε μια… «καλημέρα» και να πιούμε έναν online καφέ! Άλλωστε, σύντομα θα ακούσετε… καλά νέα από εμάς.

Μέχρι τότε διαβάστε φανατικά τα DigitalLifeMyPhoneThat’sLifeCoolHomeInfoCom, γιατί πρέπει να είστε πάντα ενημερωμένοι. Μπορεί σε αυτή τη φάση η υγεία να έχει τον πρώτο ρόλο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χάσετε την επαφή σας με τα πράγματα. Το μόνο βέβαιο είναι ότι κάποια στιγμή η κατάσταση που ζούμε θα είναι ένα κακό μακρινό όνειρο. Και τότε, σαν έτοιμοι από καιρό, θα πρέπει να έχουμε τις γνώσεις, το κουράγιο και τη δυνατότητα να συνεχίσουμε με business as usual!

Για αυτό από εμάς…  Stay Calm, Be Smart & Work from Home!

Share.

Comments are closed.