Ψηφιακή αλληλεγγύη από την CL8

0

H CL8 έχει ενταχθεί στην πλατφόρμα Ψηφιακής Αλληλεγγύης, την πρωτοβουλία που ανέλαβε το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής. Η πρωτοβουλία αυτή αναλήφθηκε για να υποστηρίξει τις επιχειρήσεις και τα άτομα που επηρεάζονται από τα περιοριστικά μέτρα που λήφθησαν για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι η παροχή ψηφιακών υπηρεσιών και εφαρμογών είτε με μειωμένο κόστος είτε δωρεάν για όσο διάστημα διαρκούν τα περιοριστικά μέτρα αναχαίτισης της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Η CL8 δεν μπορούσε παρά να συμμετάσχει στην πρωτοβουλία αυτή προσφέροντας δωρεάν υπηρεσίες Colocation σε εταιρείες που χρειάζονται να φιλοξενήσουν την υποδομή τους σε ένα αξιόπιστο Data Center και δωρεάν out of the box υπηρεσίες υλοποίησης για να αξιοποιήσει τη δέσμευση της Microsoft για δωρεάν Office 365 E1. Η προσφερόμενη σουίτα υπηρεσιών Office 365 Ε1 διαθέτει, μεταξύ άλλων, κόμβο τηλε-συνεργασίας για συνομιλίες, ανταλλαγή περιεχομένου και τηλεδιασκέψεις με ήχο και εικόνα υψηλής ευκρίνειας (Microsoft Teams), υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Microsoft Exchange Online), εφαρμογές διαχείρισης περιεχομένου (Microsoft SharePoint Online), αποθήκευση και διαμοιρασμό αρχείων (Microsoft OneDrive for Business) καθώς και τις παραδοσιακές εφαρμογές αυτοματισμού γραφείου στη διαδικτυακή έκδοσή τους (Microsoft Office Web Apps).

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://www.digitalsolidarity.gov.cy/. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@cl8.com ή στο +357 25022900.

Share.

Comments are closed.