Πάνω από 500 ξενοδοχοϋπαλλήλους προσέλκυσε η 1η Ημέρα Ξενοδοχειακής Καριέρας της Workathlon

0

Η συμμετοχή των Ξενοδοχοϋπαλλήλων στην 1η Διαδραστική Ημέρα Ξενοδοχειακής Καριέρας που διοργάνωσε η Workathlon χθες για πρώτη χρονιά στην Αθήνα ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Περισσότεροι από 500 Ξενοδοχουπάλληλοι κατέκλυσαν τον Πολυχώρο Πολιτισμού ΑΘΗΝΑΙΣ και συναντήθηκαν με 20 από τα καλύτερα Ξενοδοχεία της Ελλάδας.

Στο κλίμα της ημέρας των Ερωτευμένων, η εκδήλωση είχε θέμα “In love with Hospitality” με τους Ξενοδόχους και τους Ξενοδοχοϋπαλλήλους που μοιράζονται το ίδιο πάθος για τη Φιλοξενία να έρχονται κοντά και να θέτουν τις προϋποθέσεις για μελλοντική τους συμπόρευση. Mitsis Hotels, Neilson Hellas, Costa Navarino, Hotelbrain, Astir, Kivotos Mykonos, Mystique Santorini και πολλά ακόμη κορυφαία brands έδωσαν το παρών για να γνωρίσουν επαγγελματίες του κλάδου όλων των ηλικιών και ειδικοτήτων που κατέφθασαν στον Πολυχώρο ΑΘΗΝΑΙΣ από κάθε σημείο εντός και εκτός Αττικής!

Μετά το τέλος της ημέρας καριέρας, ξενοδόχοι, παράγοντες του Τουρισμού, δημοσιογράφοι του κλάδου μας τίμησαν με την παρουσία τους σε ένα exclusive event, όπου παρουσιάστηκε για 1η φορά η νέα και πλήρως αυτοματοποιημένη πλατφόρμα της Workathlon, η οποία θα φέρει την απόλυτη επανάσταση στη στελέχωση των Ξενοδοχείων! Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους, να ανταλλάξουν απόψεις για επίκαιρα ζητήματα και να μας δώσουν το 1ο feedback για την επαναστατική πλατφόρμα πριν βγει στην αγορά.

Ο απολογισμός; 3 πόλεις, 2500 ξενοδοχειακά ταλέντα και 60 κορυφαία Ξενοδοχεία αποτέλεσαν τα πολύτιμα κομμάτια του παζλ των φετινών ημερών καριέρας της Workathlon και τους ευχαριστούμε πολύ. Δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε καλύτερο επίλογο από τη χθεσινή εντυπωσιακή προσέλευση και ουσιαστική διάδραση ανθρώπων που αγαπούν αυτό που κάνουν και που ωθούν κι εμάς να τους στηρίξουμε να το κάνουν ακόμη καλύτερα!

Share.

Comments are closed.