Ολοκληρωμένες Λύσεις Τεχνολογίας για Ξενοδοχεία θα παρουσιαστούν στο 3ο Συνέδριο Hotel Tech

0

Αναμφισβήτητα, ο ξενοδοχειακός κλάδος παγκοσμίως βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων του ψηφιακού μετασχηματισμού, αποτελώντας μια κάθετη αγορά που ενσωματώνει σε μεγάλο βαθμό όλες τις αναδυόμενες τεχνολογικές τάσεις.

Στη χώρα μας, όπου η τουριστική βιομηχανία βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο ανάπτυξης, έχουν γίνει σημαντικές πρόοδοι στο θέμα της υιοθέτησης των νέων τεχνολογιών από τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, αλλά μπορούν και πρέπει να γίνουν ακόμα πολλά περισσότερα. Η βελτίωση της εμπειρίας των πελατών των τουριστικών μονάδων φιλοξενίας, εξαρτάται άμεσα από την ικανότητα τους να αφομοιώσουν τις σύγχρονες τεχνολογίες, προσφέροντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες σε όλους τους τομείς.

Το στόχο αυτό αναμένεται να πετύχει 3η διοργάνωση του Συνεδρίου Hotel Tech (www.hoteltech.gr) – που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Φεβρουαρίου 2019 στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Wyndham Grand – όπου θα αναδείξει το σύνολο των τεχνολογικών λύσεων που απευθύνονται σε ξενοδοχεία.

Οι θεματικοί άξονες στους οποίους θα κινηθεί το 3ο Συνέδριο Hotel Tech αφορούν :

Business ΙΤ – Λύσεις hardware, software και νέες ψηφιακές τεχνολογίες που αναβαθμίζουν τις υποδομές πληροφορικής και τα δίκτυα των ξενοδοχειακών μονάδων και συμβάλουν στην ενίσχυση της παραγωγικότητας, της λειτουργικότητας, της ευελιξίας και της εξοικονόμησης πόρων.

Communication SolutionsΕξοπλισμός WiFi, ενοποιημένες λύσεις επικοινωνίας, λύσεις IP τηλεφωνίας και τοπικής δικτύωσης, που είναι ζωτικής σημασίας, τόσο για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών πρόσβασης στο διαδίκτυο προς τους πελάτες των τουριστικών καταλυμάτων, όσο και για την εύρυθμη και αποτελεσματική επιχειρησιακή λειτουργία συνολικά των μονάδων αυτών.

Digital Marketing, Social Media & Mobile AppsH προβολή των ξενοδοχείων μέσω διαδικτύου, των μηχανών αναζήτησης και των Social Media και οι εξειδικευμένες mobile εφαρμογές, που βρίσκονται σήμερα στον πυρήνα διαχείρισης της εμπορικής πολιτικής και προσέλκυσης πελατών στα ξενοδοχεία.

EnergyΗ διαχείριση των ενεργειακών πόρων, που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τις εγκαταστάσεις των ξενοδοχείων. Η επίτευξη της βέλτιστης ενεργειακής απόδοσης σε συνδυασμό με την καλύτερη δυνατή εξοικονόμηση λειτουργικού κόστους, αποτελεί βασικό στόχο κάθε ξενοδοχειακής μονάδας.

TV & Entertainment Ο ρόλος της τηλεόρασης στο σύγχρονο ξενοδοχείο είναι σίγουρα αναβαθμισμένος. Η συσκευή της τηλεόρασης δεν είναι απλά ένα μέσο προβολής τηλεοπτικών επίγειων και δορυφορικών καναλιών, αλλά έχει μετατραπεί σε ένα διαδραστικό εργαλείο μέσα από το οποίο προσφέρονται διευρυμένες υπηρεσίες και πολλές εφαρμογές.

Security & SafetyΗ ασφάλεια των πελατών, του προσωπικού, των εγκαταστάσεων και των υποδομών αποτελεί μια κρίσιμη παράμετρο εύρυθμης λειτουργίας των ξενοδοχείων, καθώς και βασικό κριτήριο επιλογής των πελατών όπως καταδεικνύουν πολλές έρευνες.

Η συμμετοχή των επισκεπτών στο συνέδριο είναι Δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του συνεδρίου αλλά και για εγγραφές συμμετοχής στο: www.hoteltech.gr

Share.

Comments are closed.