Ο όμιλος Mitsis Hotels συνεργαζεται με τη Ρεάλ Μαδρίτης για ποδοσφαιρικο προπονητικο camp στη Ρόδο

0

Ο Όμιλος Mitsis Hotels, η μεγαλύτερη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα της Ελλάδας, φιλοδοξώντας να προσφέρει πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών του και των νεότερων γενιών, συνεργάζεται με τον κορυφαίο ποδοσφαιρικό σύλλογο παγκοσμίως, τη «Βασίλισσα της Ευρώπης», Ρεάλ Μαδρίτης, για τη φιλοξενία Προπονητικού Camp το καλοκαίρι του 2020 για τους νεαρούς επισκέπτες των ξενοδοχείων του στη Ρόδο.

Η συνεργασία αυτή θα προσφέρει στους νέους φίλους των Mitsis Hotels ποδοσφαιρική εκπαίδευση διεθνών προδιαγραφών απευθείας από τους προπονητές των αναπτυξιακών ομάδων της Ρεάλ Μαδρίτης, αποτελώντας μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία για τα παιδιά, κατά την οποία θα μπορέσουν να δημιουργήσουν φιλίες με παιδιά της ηλικίας τους από όλον τον κόσμο, να αναπτύξουν τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες και να ζήσουν το όνειρό τους.

Στο πρόγραμμα θα μπορούν να συμμετάσχουν οι επισκέπτες των ξενοδοχείων του Ομίλου στη Ρόδο – Alila Resort & Spa, Faliraki Beach Hotel & Spa, Grand Hotel, La Vita Beach Hotel, Petit Palais Beach Hotel, Rodos Maris Resort & Spa και Rodos Village Beach Hotel & Spa. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 έως 17 ετών και θα διεξαχθεί στο Κιοτάρι της Ρόδου για 12 εβδομάδες, από τις 7 Ιουνίου έως τις 30 Αυγούστου 2020. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται 3 φορές καθημερινά για 3 διαφορετικές ηλικιακές ομάδες, με τη συμμετοχή συνολικά 75 παιδιών την εβδομάδα.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν δωρεάν μια προπονητική εμφάνιση της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς και πιστοποιητικό συμμετοχής με την ολοκλήρωση του προγράμματος. Επίσης, ένας πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης θα επισκεφθεί το Προπονητικό Camp στις αρχές Ιουνίου για την παρουσίαση του προγράμματος σε Συνέντευξη Τύπου.

Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κράτηση online μέσα από την ιστοσελίδα και την πλατφόρμα concierge του Ομίλου Mitsis Hotels mitsishotels.com

Ως η μεγαλύτερη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα, ο Όμιλος Mitsis Hotels πρωτοπορεί στον τουρισμό εδώ και 40 χρόνια, χαράζοντας τη δική του πορεία στην τουριστική βιομηχανία της χώρας. Με 17 ξενοδοχεία στο δυναμικό του στους ομορφότερους προορισμούς της χώρας, στην Αθήνα, τα Καμένα Βούρλα, την Κρήτη, την Κω και τη Ρόδο, ο Όμιλος φιλοδοξεί να αποτελεί τον πρώτο ξενοδοχειακό όμιλο στην Ελλάδα στις προτιμήσεις των επισκεπτών του, προσφέροντας εξαιρετικές υπηρεσίες, μοναδικές τοποθεσίες, άψογες εγκαταστάσεις, εκλεπτυσμένη γαστρονομία, ένα ευρύ φάσμα επιλογών και πλούσιες εμπειρίες στους πελάτες του. Ανταποκρινόμενος με ευελιξία στις ανάγκες των πελατών και στη νοοτροπία των νέων γενεών, ο Όμιλος αξιοποιεί στο έπακρο την οικογενειακή φροντίδα και την αυθεντική ελληνική του ταυτότητα για να πραγματοποιεί το όραμά του: Να μεταμορφώνει κάθε επισκέπτη σε επίτιμο φιλοξενούμενο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, η Βασίλισσα της Ευρώπης, ανακηρύχθηκε πρόσφατα ως ο καλύτερος σύλλογος του 20ου αιώνα της FIFA. Είναι ο σύλλογος με τους ανέκαθεν καλύτερους ποδοσφαιριστές από όλον τον κόσμο, με 33 τίτλους στο ισπανικό πρωτάθλημα, 19 ισπανικά κύπελλα και 13 τίτλους ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων της UEFA.

Share.

Comments are closed.