Νέες πλατφόρμες Pro:Centric Direct και PCS400R Pro:Centric από την LG

0

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics Hellas παρουσίασε στην αγορά τον νέο Pro:Centric server PCS400R, ο οποίος σε συνδυασμό με την πλατφόρμα Pro:Centric Direct δίνει τη δυνατότητα στους ξενοδόχους να προσφέρουν στους πελάτες τους inroom digital concierge υπηρεσίες δωματίου με εξατομικευμένο περιεχόμενο. Με την ολοκληρωμένη infotainement ξενοδοχειακή λύση LG Pro:Centric Direct οι ξενοδοχειακές τηλεοράσεις μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε ένα διαδραστικό εργαλείο που επιτρέπει στους πελάτες να επικοινωνούν με τον ξενοδόχο και αντιστρόφως.

Συγκεκριμένα, ο LG Pro:Centric server διαχείρισης περιεχομένου PCS400R επιτρέπει στους ξενοδόχους να εγκαταστήσουν την πλατφόρμα Pro:Centric Direct ανεξάρτητα από το αν διαθέτουν υποδομές Πρωτόκολλου Δικτύου (IP) ή Ραδιοσυχνοτήτων (RF), ενώ, η ολοκληρωμένη infotainement διαδραστική ξενοδοχειακή λύση επιτρέπει στους πελάτες να καλέσουν την υπηρεσία δωματίου, να κάνουν check out ή ακόμα και να ζητήσουν περισσότερο ιματισμό μέσω της τηλεόρασης. Οι ξενοδόχοι μπορούν επίσης να στείλουν μηνύματα στους πελάτες μέσω του server. Τα μηνύματα μπορεί να προσωποποιηθούν ώστε να περιλαμβάνουν το όνομα του πελάτη, να μοιράζονται τις τελευταίες προσφορές ή να τους ενημερώνουν για τις επιλογές του πρωινού και διάφορες άλλες υπηρεσίες.

Η LG προσφέρει, σε συνδυασμό με τον νέο Pro:Centric server PCS400R, τρεις διαφορετικές πλατφόρμες διαχείρισης περιεχομένου για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις: Pro:Centric Smart, Pro:Centric V και Pro:Centric Direct. Η πιο πρόσφατη πλατφόρμα της σειράς Pro:Centric, Pro:Centric Direct, διευκολύνει τον σχεδιασμό περιεχομένου της τηλεόρασης μέσω ενος φιλικού περιβάλλοντος και επιπλέον προσφέρει διάφορες υπηρεσίες όπως η απομακρυσμένη διαχείριση μέσω του δικτύου IP του ξενοδοχείου και η παραμετροποίηση εξ αποστάσεως, συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης και της ενημέρωσης του λογισμικού. Επιπλέον, προσφέρει προεγκατεστημένα άκρως εντυπωσιακά και με κομψό σχεδιασμό templates, ενώ δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας ξεχωριστών templates που θα αντικατοπτρίζουν τη μοναδική ταυτότητα του κάθε ξενοδοχείου. Με αυτό τον τρόπο η LG παρέχει τη δυνατότητα στους ξενοδόχους να προσαρμόσουν πλήρως το περιεχόμενο που μοιράζονται με τους πελάτες του ξενοδοχείου για να ταιριάζει με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους.

«Με την πλατφόρμα LG Pro:Centric Direct μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας άμεση επικοινωνία και να προσαρμόσουμε το περιεχόμενό τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την προσφορά μιας μοναδικής εμπειρίας και για τους πελάτες του ξενοδοχείου και τη βάση για εξαιρετικές κριτικές» δήλωσε ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής Τμήματος Business Solutions της LG Electronics.

Share.

Comments are closed.