Νέα Εποχή με Εξελιγμένες Υπηρεσίες Πληροφορικής για το Ξενοδοχείο σας και Μηνιαίες Χρεώσεις

0

Οι σύγχρονες επιχειρήσεις και ειδικά στο χώρο της  φιλοξενίας καλούνται να επιτελέσουν ένα εξαιρετικά απαιτητικό έργο. Εκείνο της βέλτιστης εξυπηρέτησης των πελατών τους, αποσκοπώντας σε μια υψηλή και επαναλαμβανόμενη επισκεψιμότητα.

Στόχος δικός μας είναι να προσφέρουμε μέσα από ευέλικτες, αξιόπιστες και συμφέρουσες λύσεις υψηλής τεχνολογίας, όλα τα εργαλεία που θα βοηθήσουν την επιχείρηση να επικεντρωθεί στο πραγματικό της έργο, απρόσκοπτα και χωρίς να την απασχολούν τα θέματα του IT.

Emails που δεν παραδίδονται, επαναλαμβανόμενα Spam και Malwares, υπολογιστές που ‘’κολλάνε’’, εφαρμογές που δε λειτουργούν, αργό Ίντερνετ και σύγχρονες εξελιγμένες απειλές όπως τα Ransomwares και τα Hacking Exploits είναι προβλήματα που κανένας ξενοδόχος δε θα ήθελε να αντιμετωπίσει, ειδικά κατά τη διάρκεια μιας υψηλής σαιζόν. Αλλά ακόμα και αν από λάθος του προσωπικού χαθούν αρχεία ή δεδομένα, θα πρέπει να μπορούν να ανακτηθούν εύκολα και γρήγορα, περιορίζοντας στο ελάχιστο τις απώλειες και ελαχιστοποιώντας το χρόνο εκτός λειτουργίας.

Σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον, ένας επίσης σημαντικός παράγοντας είναι ο προϋπολογισμός που δεν αφήνει περιθώρια για περιττά έξοδα. Οι περισσότερες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται για λίγους ή μερικούς μήνες, καλούνται να πληρώσουν τις περισσότερες φορές άδειες χρήσης λογισμικού και υπηρεσίες για έναν ολόκληρο χρόνο, στην καλύτερη περίπτωση, δηλαδή ξοδεύουν χρήματα για κάτι που δε χρησιμοποιούν!

Η έμπειρη ομάδα της FlexIT έχει δημιουργήσει μια σειρά υπηρεσιών και εργαλείων που καλύπτουν πλήρως ένα σύγχρονο ξενοδοχείο, με ή χωρίς εσωτερικό τμήμα ΙΤ. Κάποια από αυτά είναι Asset Management, Proactive Maintenance, Patch Management, Antivirus, Web Filtering, Cloud Backup, εφαρμογές MS Office, Email επαγγελματικού επιπέδου, Cloud Storage, Anti – Hacking Artificial Intelligence, ακόμα και εξοπλισμό Next Generation Firewall.

Όλα τα παραπάνω με σταθερή, ΜΗΝΙΑΙΑ χρέωση ανάλογα με τις θέσεις εργασίας ή τους υπολογιστές που χρησιμοποιείτε κάθε περίοδο. Στο περίπτερό μας κατά τη διάρκεια της Hotel Tech θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε και να επιλέξετε την καταλληλότερη λύση που ταιριάζει στις πραγματικές σας ανάγκες εξασφαλίζοντας σημαντική μείωση εξόδων. Οι λύσεις μας ταιριάζουν ιδιαίτερα και σε StartUps αφού ακολουθούν το μοντέλο Pay – as – you – Go (Grow!)

Share.

Comments are closed.