Μεγάλες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και θέρετρα επιλέγουν την τεχνολογία Super Starlight TVP της Tiandy για εξαιρετική ποιότητα και έγχρωμη εικόνα τη νύχτα

0

Η Novo Technologies, αποκλειστικός διανομέας του γνωστού κατασκευαστή Tiandy, απευθύνεται σε εταιρείες Security και τεχνικές εταιρείες εγκατάστασης, προηγμένων συστημάτων ασφαλείας, οι οποίες επιθυμούν να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό και να διακρίνονται μέσω της αποτελεσματικότητας και της απόδοσης των εγκαταστάσεών τους.

Στην περίπτωση της Tiandy, τα κορυφαία ποιοτικά χαρακτηριστικά των IP συστημάτων της, συμβαίνει να συνοδεύονται από ανταγωνιστικές τιμές και έτσι επιλέγονται από Security Managers σε ολοένα και μεγαλύτερα και κρίσιμα έργα παγκοσμίως. Από σημαντικά κυβερνητικά έργα, λιμάνια, αεροδρόμια, σύνορα, σωφρονιστικά ιδρύματα, περίμετροι βιομηχανιών, μέχρι και μεγάλα ξενοδοχεία και θέρετρα. Στην Αίγυπτο, στην Αυστραλία και φυσικά και στην Ελλάδα.

Μεγάλες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και θέρετρα επιλέγουν τη μοναδική τεχνολογία Starlight και Super Starlight TVP της Tiandy, διότι τους προσφέρει άψογη έγχρωμη εικόνα ημέρα και νύχτα, χωρίς να χρειάζεται να βασιστούν στα IR LED, ούτε να περιοριστούν από την εμβέλειά τους.

Πρόσφατες εγκαταστάσεις σε μεγάλα θέρετρα είναι οι 200 κάμερες σε ξενοδοχείο Hilton της Αιγύπτου, οι 425 κάμερες στο Sharm Grand Plaza, οι Super Starlight στο Crowne Plaza της Μελβούρνης στην Αυστραλία, ενώ εγκαταστάσεις έχουν γίνει σε τουριστικά θέρετρα και μεγάλα ξενοδοχεία στη Μύκονο, Ρόδο, Κω και Μεσσηνία.

Οι Super Starlight TVP «βλέπουν» μακρύτερα, καθαρότερα, έγχρωμα, έχουν χαμηλότερη κατανάλωση και τελικά είναι και συμφερότερες. Ανάλογα με το μοντέλο και το σημείο εγκατάστασης, οι Starlight διαθέτουν ανάλυση 2, 5 και 8 Megapixel. Στις παράπλευρες εικόνες μπορεί κανείς να δει ένα μικρό δείγμα. Στην Ελλάδα και στην Κύπρο, οι επαγγελματίες εγκαταστάτες μπορούν να προμηθευτούν τις τεχνολογίες και την πλήρη σειρά επαγγελματικών προϊόντων της Tiandy (http://en.tiandy.com), με 3 χρόνια εγγύηση, από τον αποκλειστικό διανομέα Novo Technologies (Τηλέφωνο: 2102723127 – Web site: www.novo.gr).

Share.

Comments are closed.