LG: βραβεύτηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά στα Greek Hospitality Awards

0

Το τμήμα LG Business Solutions της LG Electronics, απέσπασε για 2η συνεχόμενη χρονιά διπλή διάκριση στα Greek Hospitality Awards 2018, έναν θεσμό που έχει ως στόχο να αναδείξει τις επιχειρήσεις της χώρας που δραστηριοποιούνται στον ξενοδοχειακό κλάδο και διακρίνονται για τις καινοτόμες πρακτικές τους, η κάθε μία στο τομέα της. Για την φετινή χρονιά η εταιρεία έλαβε το Gold βραβείο στην κατηγορία Best Greek Hotel Technology Innovation και το Silver βραβείο στην κατηγορία Best Hotel Supplier.

Ανάμεσα σε συνολικά 149 τουριστικές επιχειρήσεις, οι οποίες αξιολογήθηκαν από την κριτική επιτροπή και το αναγνωστικό κοινό, η LG διακρίθηκε χάρη στα καινοτόμα προϊόντα της όπως η Infotainement πλατφόρμα LG Pro:Centric Smart και οι ξενοδοχειακές LG OLED τηλεοράσεις, όπως η LG OLED Wallpaper Hotel TV, που αναβαθμίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και την εμπειρία φιλοξενίας που προσφέρουν στους ξενοδόχους και τους βοηθούν να μειώσουν τα λειτουργικά τους κόστη.

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, στο πλαίσιο της εκδήλωσης δήλωσε: «Οι σημερινές μας βραβεύσεις είναι το επιστέγασμα των προσπαθειών μας να συμβάλουμε με τα ολοκληρωμένα επαγγελματικά προϊόντα και υπηρεσίες μας στην αναβάθμιση και ενίσχυση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Με εξειδικευμένη τεχνογνωσία και πλήθος συνεργασιών με εγχώριες τουριστικές μονάδες έχουμε αποδείξει πως κατανοούμε τις ανάγκες τους και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους επαγγελματίες διαθέτοντας καινοτόμα προϊόντα».

Η τελετή απονομής των Greek Hospitality Awards 2018 πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, στο Divani Apollon Palace & Thalasso. Ο θεσμός των Greek Hospitality Awards επιβραβεύει την αριστεία στο χώρο των ελληνικών ξενοδοχείων, μέσα από αξιοκρατική διαδικασία, στην οποία συμμετείχαν η Επιτροπή Αξιολόγησης, αποτελούμενη από εξέχουσες προσωπικότητες, από τον επιχειρηματικό, πανεπιστημιακό και τουριστικό κλάδο, και το κοινό, με ποσοστιαία στάθμιση ψήφων 60/40.

Τα Βραβεία διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της ΔΕΘ Helexpo, της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων.

Share.

Comments are closed.