LEXIS: νέα κάμερα VIVOTEK IB9365-HT για προστασία από κακόβουλες ενέργειες

0

H LEXIS Πληροφορική παρουσιάζει τη νέα εξωτερικού χώρου κάμερα της VivoTek, IB9365-HT, με ισχυρή προστασία ενάντια σε κακόβουλες ενέργειες.

Η κάμερα διαθέτει αισθητήρα full HD για ανάλυση 1920×1080 στα 60 fps και ενσωματώνει τις λειτουργίες SNV ΙΙ και WDR Pro ΙΙ για υψηλής ποιότητας εικόνα τόσο σε πολύ χαμηλές συνθήκες φωτισμού όσο και σε περιβάλλοντα με φωτισμό υψηλής αντίθεσης.

Ο φακός της κάμερας είναι vari-focal (4 ~ 9 mm) με remote focus και λειτουργία Smart IR II επιτρέποντας στις υπέρυθρες να προσαρμόζονται στη γωνία θέασης της κάμερας. Επίσης, βελτιστοποιείται η ένταση των IR, μειώνονται τυχόν στίγματα των υπέρυθρων στην εικόνα και αυξάνεται η εμβέλεια των IR στα 50 μέτρα.

Η κάμερα ενσωματώνει τη λειτουργία Smart Stream III και την τεχνολογία συμπίεσης Η.265 για μείωση της χρήσης του bandwidth άνω του 90% σε σχέση με την παραδοσιακή Η.264 χωρίς smart streaming, διατηρώντας παράλληλα την εξαιρετική ποιότητα της εικόνας. Επιπλέον, το περίβλημά της είναι μεταλλικό συμβατό με τα πρότυπα IP67 και ΙΚ10 για προστασία από το νερό, τη σκόνη και τους βανδαλισμούς.

Η VivoTek αποτελεί τη μοναδική εταιρεία παγκοσμίως που διαθέτει κάμερες με ενσωματωμένη προστασία από κακόβουλες ενέργειες, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν υψηλότερα επίπεδα ασφαλείας.

Η LEXIS Πληροφορική είναι επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας της VivoTek στην Ελλάδα από το 2004. Διαθέτει πιστοποιημένους μηχανικούς στον τομέα των συστημάτων παρακολούθησης και του Cyber Security και είναι σε θέση να σχεδιάζει την πλέον κατάλληλη και συμφέρουσα λύση για κάθε εφαρμογή, παρέχοντας υποστήριξη πριν και μετά την πώληση.

Share.

Comments are closed.