Laser PTZ κάμερες με θερμική λειτουργία για προβολή σε δύσκολες συνθήκες

0

Η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr), αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της KEDACOM στην Ελλάδα από το 2003,  παρουσιάζει τη  νέα σειρά laser PTZ θερμικών καμερών IPC523-F255-NR με κορυφαία χαρακτηριστικά και ειδική σχεδίαση για την αποτελεσματική επόπτευση νευραλγικών σημείων, όπως μεγάλες ανοιχτές  εκτάσεις, χώρους  περιπολίας και για την προστασία συνόρων.

Η σειρά IPC523-F255-NR της KEDACOM διαθέτει εξωτερικού χώρου laser κάμερες με 55x οπτικό ζουμ και απαράμιλλη ευκρίνεια σε μεγάλες αποστάσεις. Στο οπτικό τμήμα των καμερών, ο αισθητήρας είναι 2-Megapixel CMOS 1/2.8’’ Progressive Scan με απόδοση 1080p@60fps, ενώ στο θερμικό τμήμα το αισθητήριο είναι Vanadium Oxide Uncooled Focal Plane Arrays και υπάρχει επιλογή σε φακούς 25mm και 50mm και ανάλυση που φτάνει τα 800×600@30fps για ανίχνευση οχημάτων και ανθρώπων σε αποστάσεις έως 7 χιλιομέτρων.

Οι κάμερες ανήκουν στην κατηγορία Ultra Low Light αποδίδοντας έγχρωμη εικόνα ακόμα και σε πολύ χαμηλό φωτισμό της τάξεως του 0.001lu. Ενσωματώνουν τεχνολογία συμπίεσης εικόνας H.265 για μείωση του bandwidth, πολλαπλά stream, τεχνολογία 3D noise reduction, Digital Defog, Automatic Network Replenishment (ANR), καθώς και αμφίδρομο ήχο.

Η ταχύτητα του Zoom είναι 4’’ και η κεφαλή είναι σχεδιασμένη να περιστρέφεται συνεχόμενα κατά 360ο οριζοντίως και με ταχύτητα 120° ανά δευτερόλεπτο, ενώ σε κάθετο άξονα η κίνηση φτάνει τις – 85° ~ 85°. Διατίθενται 8 σχήματα επόπτευσης (Patrol patterns) και μπορεί να δεχθούν μέχρι και 32 preset θέσεις για διάφορες ενέργειες. Ο έλεγχος κίνησης της κάμερας μπορεί να γίνει είτε μέσω ποντικιού είτε με Joystick control. Η κάμερα είναι συμβατή με το πρωτόκολλο RS485 για τη σύνδεση Pan/Tilt/Zoom Joystick Pads.

Επιπλέον, ενσωματώνουν όλες τις έξυπνες λειτουργίες για τις οποίες η KEDACOM είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα αυτό, όπως Motion detection, Tampering, Guard line, Enter guard area, Exit guard area, Object left, Object removal, Gathering και Audio surge.

Τα  μοντέλα της σειράς IPC523-F255-NR της KEDACOM διαθέτουν στιβαρή, βιομηχανική κατασκευή, TVS 6000V αντικεραυνική προστασία, δυνατότητα λειτουργίας σε ακραίες θερμοκρασίες -40°C ~ 70°C και ενσωματωμένο υαλοκαθαριστήρα, ώστε να υπάρχει πάντα καθαρή εικόνα ακόμη ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες.

Share.

Comments are closed.