KEDACOM Access Control: η απόλυτη επιλογή στην ασφάλεια ενός χώρου

0

Η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr), αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της KEDACOM στην Ελλάδα από το 2003, παρουσιάζει τη νέα γενιά access control με δυνατότητα αναγνώρισης προσώπου, ανάγνωση κάρτας, επικοινωνίας video/audio και απομακρυσμένης διαχείρισης εισόδου, σε μια μόνο συσκευή!

Χρησιμοποιώντας τεχνολογία artificial intelligence και ισχυρούς αλγόριθμους deep learning, η νέα σειρά τερματικών αναγνώρισης της KEDACOM παρέχει υψηλή ασφάλεια, ιδιωτικότητα και ευκολία, αποτελώντας ιδανική λύση για έλεγχο σε εισόδους και προηγμένη διαχείριση πρόσβασης. Διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα με διπλό HD φακό και διευρυμένη γωνία θέασης, προσδιορίζοντας ακριβώς ένα άτομο σε απόσταση 0.3-2 μέτρων χωρίς να απαιτείται ανάγνωση κάρτας ή άλλα μέσα αναγνώρισης. Επίσης, εγγυάται αξιόπιστη ταυτοποίηση ακόμα και σε πολύ χαμηλές συνθήκες φωτισμού ή πολύ έντονο οπίσθιο φωτισμό. Επιπλέον, διαθέτει το χαρακτηριστικό vivo detection για διαχωρισμό ενός πραγματικού προσώπου από ενός φωτογραφημένου.

Το τερματικό μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί είτε σε τοίχο είτε σε περιστρεφόμενη πόρτα και είναι σχεδιασμένη να εγκαθίσταται σε διαφορετικές εφαρμογές. Επιπλέον, υποστηρίζει ταυτοποίηση μέσω πολλαπλών μεθόδων, με κύρια την αναγνώριση προσώπου και δευτερεύουσα την εισαγωγή κωδικού PIN ή την ανάγνωση κάρτας. Μπορεί να διαχειριστεί μια βάση δεδομένων έως 20.000 ανθρώπινων προσώπων και 100.000 καρτών, εγγυόντας ότι μόνο οι εξουσιοδοτημένοι χρήστες θα εισέρχονται σε έναν χώρο, με τη διαχείριση του συστήματος να πραγματοποιείται απομακρυσμένα.

Share.

Comments are closed.