ΚΑΥΚΑΣ: επεκτείνεται το δίκτυο της εταιρείας με τρία νέα καταστήματα

0

Η ΚΑΥΚΑΣ, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού, φωτισμού και ενεργειακών λύσεων, με 56 ιδιόκτητα καταστήματα, συνεχίζει να επενδύει στην προσφορά μιας νέας αγοραστικής εμπειρίας για τον επαγγελματία και τον τελικό χρήστη, προχωρώντας στην επέκταση του δικτύου της με τρία νέα καταστήματα σε Μύκονο, Ζάκυνθο και Οινόφυτα. Tο ύψος της επένδυσης για τα 3 νέα καταστήματα προσεγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ, ενώ μέσω αυτής θα δημιουργηθούν 20 νέες θέσεις εργασίας.

Τα νέα καταστήματα σε Μύκονο και Ζάκυνθο έρχονται να ικανοποιήσουν μεταξύ άλλων τις αυξημένες ανάγκες ξενοδοχειακών μονάδων και ενοικιαζόμενων δωματίων για ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας, ασφάλειας και άνεσης, ενώ το κατάστημα στα Οινόφυτα πρόκειται να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της βιομηχανίας και των επιχειρήσεων που εδρεύουν στην ευρύτερη περιοχή, με σκοπό την υποστήριξη της λειτουργίας τους.

Κοινά συστατικά της φιλοσοφίας που διακατέχει το σχεδιασμό των νέων καταστημάτων ΚΑΥΚΑΣ είναι η λειτουργικότητα και η υψηλή αισθητική, ενώ βασικός της σκοπός είναι η ικανοποίηση των πλέον σύγχρονων και ιδιαίτερων αναγκών, η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και η αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των πελατών.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό των καταστημάτων ΚΑΥΚΑΣ είναι έτοιμο να προσφέρει οποιαδήποτε τεχνική συμβουλή και λύση για το εύρος των προϊόντων και να καθοδηγήσει τον επισκέπτη στην αναζήτηση της καλύτερης δυνατής επιλογής.

Share.

Comments are closed.