Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων

0

Με όραμα μια Ελλάδα σε οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη, μεγιστοποιώντας τη συνεισφορά της και στον τουρισμό, η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. είναι πλέον μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Αποστολή του ΣΕΤΕ είναι η συνεχής ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του τουρισμού και η ανάδειξη του πρωταγωνιστικού του ρόλου στην ελληνική οικονομία και κοινωνία.

Ο ΣΕΤΕ ιδρύθηκε το 1991, με βασική επιδίωξη τη συνένωση των τουριστικών επιχειρήσεων που παρέχουν υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Εκπροσωπεί τις πανελλήνιες κλαδικές ενώσεις τουριστικών επιχειρήσεων, καθώς και μεμονωμένες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται ευρύτερα στην τουριστική οικονομία και καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα των δραστηριοτήτων του τομέα.

Στον Ξενοδοχειακό κλάδο, έναν από τους κύριους πυλώνες της ελληνικής οικονομίας, η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ έχει μελετήσει, αναπτύξει, εγκαταστήσει και συντηρεί, μια πλήρη σειρά καινοτόμων λύσεων, αποκτώντας πρωταγωνιστικό ρόλο με πολύ μεγάλο αριθμό εγκαταστάσεων, σε ξενοδοχεία κάθε κατηγορίας σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Πηγή : Security Manager

Share.

Comments are closed.