Η LG θέτει νέα δεδομένα στον κλάδο των Μέσων Μεταφοράς

0

Το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions της LG, γνωστό για τις συνεργασίες του στον κλάδο των Μέσων Μεταφοράς, ανακοινώνει τις νέες digital signage λύσεις οι οποίες περιλαμβάνουν συστήματα προβολής για πληροφορίες πτήσης (Flight Information Display SystemsFIDS) καθώς και οθόνες τεχνολογίας OLED, OLED Ιn-Glass, Transparent OLED αλλά και εγκαταστάσεις τύπου OLED Halo. Οι επαγγελματικές λύσεις της LG προσφέρουν εξαιρετική απόδοση χρωμάτων, λεπτομέρεια και υψηλή ευκρίνεια και εγγυώνται την καλύτερη προβολή πληροφοριών υπό οποιεσδήποτε συνθήκες και από οποιαδήποτε γωνία θέασης, εξυπηρετώντας με τον καλύτερο τρόπο τους επιβάτες. Ο κομψός και ευέλικτος σχεδιασμός τους αποτελεί την ιδανική λύση για να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των επιβατών σε χώρους μαζικής μεταφοράς όπως τερματικούς σταθμούς πολυσύχναστων αεροδρομίων.

Τεχνολογίες από το μέλλον υψηλής αισθητικής

Ως παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία OLED, η LG διαθέτει In-Glass OLED οθόνες διπλής όψεως, ιδανικές για αεροδρόμια και επιβατικούς σταθμούς όπου οι επισκέπτες βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία στο χώρο αναζητώντας πληροφορίες για τις πτήσεις και τα δρομολόγια, ενώ παράλληλα εξασφαλίζουν την απαράμιλλη προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων. H τεχνολογία LG OLED προσφέρει εντυπωσιακή εικόνα με απόδοση του απόλυτου μαύρου και ζωντανών χρωμάτων ακόμα και από ευρείες γωνίες θέασης. Επίσης, χωρίς ξεχωριστή πηγή φωτός, οι οθόνες είναι εξαιρετικά ελαφρές, λεπτές και ευέλικτες.

Για την προβολή της πληροφορίας από κάθε σημείο του χώρου, η LG έχει αναπτύξει την digital signage εφαρμογή LG OLED Halo (Circle) που προσφέρει θέαση 360 μοιρών και μοντέρνο σχεδιασμό που μαγεύει τα βλέμματα των επιβατών, καθιστώντας τη ιδανική επιλογή για πολυσύχναστα αεροδρόμια και σημεία λιανικής. Επιπλέον, η δυνατότητα προσαρμογής της κυρτότητας και κοιλότητας των οθονών και του μεγέθους της εγκατάστασης, ανάλογα με τις αρχιτεκτονικές ανάγκες του χώρου, αναδεικνύει την υπεροχή ποιότητας εικόνας της τεχνολογίας OLED, κάνοντας τη λύση αυτή ιδανική και για προωθητικές δράσεις όπως η διαφήμιση high-end προϊόντων.

Επιπρόσθετα, η τελευταία εξέλιξη στις OLED Signage λύσεις της LG είναι η νέα εντυπωσιακή και προηγμένη τεχνολογία transparent OLED, η οποία αποτελεί την ιδανική επιλογή για τις αίθουσες ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας (Air Traffic Control-ATC) όπου η άψογη απόδοση εικόνας είναι απαραίτητη. Παράλληλα, επιτρέπει την επαυξημένη πραγματικότητα χωρίς την ανάγκη οι χειριστές να φορούν οποιεσδήποτε περιφερειακές συσκευές. Είτε υπάρχει περιεχόμενο στην οθόνη είτε είναι απενεργοποιημένο, οι άνθρωποι που εργάζονται στις αίθουσες ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας μπορούν να δουν με μεγάλη ευκολία τι συμβαίνει στον διάδρομο ή στο έδαφος.

FIDS Digital Signage λύσεις για απρόσκοπτη ροή πληροφοριών

Οι εξειδικευμένες digital signage λύσεις της LG για συστήματα προβολής πληροφοριών πτήσεων FIDS (Flight Information Display Systems) εξασφαλίζουν απρόσκοπτη ροή πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο όλο το 24ώρο επαναπροσδιορίζοντας τη δυναμική προβολή. Οι FIDS signage λύσεις της LG αξιοποιούν την τεχνολογία IPS (In Plan Switching), η οποία εγγυάται εξαιρετική απόδοση χρωμάτων για την καλύτερη προβολή πληροφοριών υπό οποιεσδήποτε συνθήκες και από οποιαδήποτε γωνία θέασης, ενώ με την προηγμένη τεχνολογία anti-reflection οι επιβάτες ενημερώνονται για τις λεπτομέρειες της πτήσης, χωρίς να τους αποσπάται η προσοχή από τις ενοχλητικές αντανακλάσεις του έντονου φωτισμού. Επίσης, χάρη στην ενσωματωμένη θύρα OPS (Open Pluggable Specification) απαιτείται μόνο μία ηλεκτρική παροχή για την τροφοδοσία της οθόνης καθώς και του OPS-kit.

Επιπλέον, οι λύσεις FIDS video wall της LG είναι ιδανικές για μεγάλης κλίμακας δημόσιους χώρους όπως τερματικά αεροδρομίων όπου η επικοινωνία της πληροφορίας είναι απαραίτητο να γίνεται σωστά, γρήγορα και αποτελεσματικά προκειμένου οι επιβάτες να κατευθύνονται στον προορισμό τους χωρίς προβλήματα. Τα FIDS video wall είναι εξοπλισμένα με την έξυπνη πλατφόρμα webOS System-on-Chip (SoC) της LG. Η λύση αυτή όχι μόνο μειώνει το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας (Total Cost of Ownership) αλλά μειώνει τα επιπλέον σημεία πιθανής βλάβης καθώς δεν χρησιμοποιείτε εξωτερικός player, αφαιρεί την ανάγκη σύνδεσης με εξωτερική συσκευή αναπαραγωγής αρχείων και απαιτεί λιγότερη καλωδίωση.

«Η LG συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στο δυναμικό κλάδο των μέσων μεταφοράς διαθέτοντας καινοτόμα προϊόντα που συμβάλλουν στην αναβάθμιση της εμπειρίας των ταξιδιωτών. Τα συγκεκριμένα προϊόντα επιβεβαιώνουν την τεχνολογική υπεροχή και το μεγάλο εύρος λύσεων που διαθέτει η LG, παρέχοντας λύσεις υψηλού επιπέδου» δήλωσε ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas.

Με κυρίαρχη παρουσία στο χώρο του τουρισμού και των μεταφορών, οι σημαντικές συνεργασίες της LG και του τμήματος LG Business Solutions αναδεικνύουν την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών πρωτοποριακής τεχνολογίας σε επαγγελματίες, επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Share.

Comments are closed.