Η LG συμμετείχε στην έκθεση Hospitality Expo Cyprus

0

Η LG Electronics Hellas (LG) και η εταιρεία Profelco, επίσημος συνεργάτης του τμήματος LG Business Solutions, συμμετείχαν από κοινού στην έκθεση Hospitality Expo Cyprus που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία στις 25-27 Ιανουαρίου 2020. Η πρώτη Διεθνής Έκθεση για Ξενοδοχεία & Τουριστικά Καταλύματα στην Κύπρο αποτελεί μια premium έκθεση για την φιλοξενία και τον τουριστικό κλάδο και πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων και σημαντικότερων επιχειρήσεων από την Κύπρο και την Ελλάδα.

Η LG ως αρωγός του τουριστικού κλάδου και στην Κύπρο, συμμετείχε με κοινό περίπτερο με τον συνεργάτη της Profelco και παρουσίασε στους επαγγελματίες του κλάδου ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο προϊόντων, όπως τις ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις της εταιρείας σε OLED και Pro:Centric Direct ξενοδοχειακές τηλεοράσεις για in-room digital concierge υπηρεσίες, τεχνολογικά προηγμένες και εκλεπτυσμένης αισθητικής λύσεις Digital Signage, καθώς και φιλικές προς το περιβάλλον συνδυαστικές λύσεις ψύξης – θέρμανσης Multi V IV και Therma V που προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων χάρη στην αναβαθμισμένη ενεργειακή απόδοσή τους.

Η LG και το τμήμα Business Solutions αποτελούν έναν αξιόπιστο συνεργάτη, με ένα πλήρες portfolio με εξειδικευμένες ξενοδοχειακές λύσεις. Η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στην αγορά με μακροχρόνια εμπειρία στον ξενοδοχειακό τομέα, μετρώντας πολυάριθμες επιτυχημένες συνεργασίες με μεγάλες τουριστικές μονάδες ανά την Ελλάδα και την Κύπρο.

Share.

Comments are closed.