Η LG στηρίζει ενεργά το έργο της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας

0

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics Hellas ήταν χορηγός της Ενημερωτικής Ημερίδας της Ένωσης Ξενοδοχείων Κέρκυρας για τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (GDPR Compliance 2016/679) και τις ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές υπηρεσίες και προϊόντα.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, η οποία διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Διαβαλκανικό Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και το Ελληνικό Ινστιτούτο Πιστοποιήσεων, οι εκπρόσωποι των ξενοδοχειακών μονάδων του νησιού, καθώς και οι επαγγελματίες του κλάδου, ενημερώθηκαν για τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα οφείλουν να προσαρμοστούν πλήρως στις νέες απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων και να προστατεύσουν τα δεδομένα που συλλέγουν και επεξεργάζονται αλλά και για τις νέες τεχνολογίες των ολοκληρωμένων ξενοδοχειακών υπηρεσιών και προϊόντων.

Πιο συγκεκριμένα, εκπροσωπώντας την LG Electronics και το Τμήμα Business Solutions, ο κ. Δημήτρης Σιλβέστρος, B2B Sales Supervisor, παρουσίασε τις ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές λύσεις της LG στους τομείς Ψύξης – Θέρμανσης με συνδυαστικές λύσεις VRF LG Multi V και παραγωγής ζεστού νερού με αντλίες θερμότητας LG Therma V & Hydrokit, καθώς και την ολοκληρωμένη Infotainment ξενοδοχειακή λύση LG Pro:Centric.

Η LG και το τμήμα Business Solutions προσφέρουν ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις και άριστη εξυπηρέτηση, τόσο σε pre- όσο και σε after-sales επίπεδο, αποτελώντας έναν αξιόπιστο, σταθερό και πολύτιμο συνεργάτη με ένα πλήρες portfolio εξειδικευμένων προϊόντων. Η εταιρεία διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στον ξενοδοχειακό τομέα, μετρώντας πολυάριθμες επιτυχημένες συνεργασίες με μεγάλες τουριστικές μονάδες ανά την Ελλάδα, ενώ δεσμεύεται να συνεχίσει να είναι αρωγός του Τουριστικού κλάδου παρέχοντας προηγμένες τεχνολογικά λύσεις και στηρίζοντας τις πρωτοβουλίες των φορέων του.

Share.

Comments are closed.