Η Κωτσόβολος διακρίθηκε ως Best Hotel Supplier στο Συνεδρίο Hotel Tech

0

Η Κωτσόβολος διακρίθηκε ως Best Hotel Supplier στην 4η διοργάνωση του Συνεδρίου Hotel Tech, που πραγματοποιήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 2020 στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα.

Αυτή η διάκριση έρχεται να επιβεβαιώσει τις προσπάθειες της Business Ομάδας της Κωτσόβολος για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου πορτφόλιου προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου ξενοδοχείου. Οι λύσεις εμπλουτίζονται συνεχώς και η συμβολή της εταιρείας είναι σημαντική στην αναβάθμιση του κλάδου της φιλοξενίας στη χώρα μας.

Το Συνέδριο Hotel Tech ανέδειξε την επίδραση των νέων τεχνολογιών στην αναβάθμιση των υπηρεσιών που μπορούν να προσφέρουν τα ξενοδοχεία στους πελάτες τους, στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των τουριστικών επιχειρήσεων φιλοξενίας, στην εξοικονόμηση κόστους λειτουργίας των κτιριακών υποδομών τους, αλλά και ευρύτερα στην ενίσχυση της τουριστικής αγοράς στη χώρα μας.

Η κεντρική Business Ομάδα Διαχείρισης Εταιρικών Πελατών, το τηλεφωνικό κέντρο (τηλ. επικοινωνίας 210 2899800), αλλά και το b2b.kotsovolos.gr, παρέχουν εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και ολοκληρωμένη υποστήριξη.

Share.

Comments are closed.