Η Fraport Greece εφάρμοσε τη λύση ηλεκτρονικής τιμολόγησης της Retail@Link

0

Η Fraport Greece επέλεξε τις ολοκληρωμένες λύσεις Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης της Retail@Link (μέλος του ομίλου Entersoft), για την ηλεκτρονική έκδοση & αρχειοθέτηση των παραστατικών για τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια στην Ελλάδα, πετυχαίνοντας σημαντική μείωση στο διαχειριστικό κόστος και στον  χρόνο διαχείρισης ανά παραστατικό, εκμηδενίζοντας την ανάγκη για εκτύπωση, τοπική αρχειοθέτηση και αποστολή χάρτινων τιμολογίων και διευκολύνοντας σημαντικά τις λειτουργίες του λογιστηρίου.

Σύμφωνα με τον κο Νίκο Σαχίνη, Εμπορικό Διευθυντή της Retail@Link: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η Fraport  Greece εμπιστεύθηκε τις λύσεις της Retail@Link στα πλαίσια της ψηφιακής αναβάθμισης των εσωτερικών της διαδικασιών. Είμαστε έτοιμοι να υποστηρίξουμε και να ενισχύσουμε τη Fraport Greece μέσα από τις τεχνολογίες αιχμής και το έμπειρο προσωπικό που διαθέτουμε, δίνοντας τη δυνατότητα στον συνεργάτη μας να αναβαθμίσει και να αυτοματοποιήσει τις εμπορικές του συνεργασίες.»

Όπως δηλώνει ο κ. Ιωάννης Θεόφιλος,  Head of ΙΤ & Τelecoms στη Fraport Greece: «Η επιλογή μας να συνεργαστούμε με τη Retail@Link βασίστηκε στην εμπειρία που διαθέτει στην υλοποίηση και υποστήριξη υπηρεσιών ηλεκτρονικής τιμολόγησης, καθώς και στο ευρύτατο δίκτυο συνδεδεμένων συνεργατών, με τους οποίους έχουμε πλέον τη δυνατότητα της άμεσης διασύνδεσης. Ο εκσυγχρονισμός και η ψηφιοποίηση των διαδικασιών ευθυγραμμίζεται με το όραμά μας για τη βελτιστοποίηση & ανάπτυξη των υποδομών, ενισχύοντας ταυτόχρονα τα αμοιβαία οφέλη των εμπορικών συνεργασιών μας.»

Share.

Comments are closed.