Η Fraport «απογειώνεται» με λύσεις SAP SuccessFactors

0

H SAP ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η Fraport AG, ένας από τους βασικούς παίκτες στην παγκόσμια βιομηχανία των αερολιμένων, επέλεξε λύσεις SAP SuccessFactors για την διαχείριση ανθρώπινου κεφαλαίου (HCM), στοχεύοντας στην προσέλκυση και την διατήρηση των κορυφαίων ταλέντων της αγοράς στο εργατικό δυναμικό της, το οποίο χαρακτηρίζεται από την προσήλωσή του στην βασική αποστολή και σκοπό της εταιρείας – την εμπιστοσύνη των πελατών.

Ως εταιρεία με παγκόσμια παρουσία, η Fraport αναζητά τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του ψηφιακού, ποικιλόμορφου και μεταβαλλόμενου εργατικού δυναμικού. Υιοθετώντας τις λύσεις SAP SuccessFactors, που βασίζονται στην τεχνολογία cloud, η Fraport θα έχει τη δυνατότητα να τυποποιήσει και να εξορθολογήσει τις διαδικασίες διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού (HR), να μεταβάλλει την εργασιακή εμπειρία των εργαζομένων και να εμπνεύσει τους ανθρώπους της, ώστε να είναι πλέον αποδοτικοί.

«Οι λύσεις SAP SuccessFactors θα επιτρέψουν στους εργαζομένους μας στην Φρανκφούρτη να έχουν απρόσκοπτη πρόσβαση στους πόρους και τα εργαλεία που χρειάζονται για να πετύχουν τους στόχους τους» δήλωσε ο Δρ. Roland Krieg, Fraport Senior Executive Vice President. «Επίσης, θα μας επιτρέψουν να παρέχουμε παγκοσμίου-επιπέδου υπηρεσίες διαχείρισης και εξέλιξης ταλαντούχων εργαζομένων, η οποία θα επικεντρώνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες κάθε θέσης εργασίας και κάθε επαγγελματικού επιπέδου».

Το χαρτοφυλάκιο των εταιρειών της Fraport εκτείνεται σε τέσσερις ηπείρους, με δραστηριότητες σε 30 αεροδρόμια και τοποθεσίες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένου του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης, το οποίο είναι ο μεγαλύτερος εργοδότης (σε μία και μόνο τοποθεσία) στην Γερμανία, απασχολώντας σχεδόν 81,000 ανθρώπους σε 450 εταιρείες και οργανισμούς εντός του χώρου του αεροδρομίου. Επιθυμώντας να έχει μία απλοποιημένη και υψηλής ποιότητας εμπειρία διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, η Fraport επέλεξε τη λύση SAP SuccessFactors HCM suite, με σκοπό να παρέχει συνεχείς και εξατομικευμένες υπηρεσίες διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.

Εξοπλισμένοι με τις κορυφαίες λύσεις SAP SuccessFactors, το τμήμα HR και οι managers θα αποκτήσουν σημαντικές πληροφορίες για το εργατικό δυναμικό και θα διασφαλίσουν την συνεχή επαγγελματική εξέλιξη όλων των υπαλλήλων της εταιρείας.

«Η Fraport έχει μία μακρά ιστορία παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους ταξιδιώτες σε όλον τον κόσμο και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που υποστηρίζουμε την προσπάθειά της να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εργασιακή εμπειρία για τους υπαλλήλους της,» δήλωσε ο Greg Tomb, SAP SuccessFactors President. «Οι εταιρείες που βλέπουν μπροστά, όπως η Fraport, κατανοούν ότι για να έχεις ευχαριστημένους πελάτες και να είσαι παράλληλα ηγέτης σε έναν ανταγωνιστικό τομέα της αγοράς, σημαίνει ότι πρέπει να παρέχεις υψηλής ποιότητας εργασιακή εμπειρία για τους ανθρώπους σου. Είμαστε ενθουσιασμένοι για το γεγονός ότι η Fraport εμπιστεύτηκε την δέσμευση μας να τους βοηθήσουμε να συνδέσουν την εξαιρετική εργασιακή εμπειρία των εργαζομένων της με την εξαιρετική εμπειρία των πελατών της».

Ο σκοπός δίνει κίνητρο στους ανθρώπους, και οι άνθρωποι είναι η κινητήριος δύναμη για την επίτευξη υψηλών αποδόσεων της εκάστοτε εταιρείας. Η παγκοσμιοποίηση και η ψηφιακή αναδιοργάνωση δημιουργούν την ανάγκη στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών να βασίζονται στους ανθρώπους τους για να οδηγηθούν στην οργανωτική ευελιξία και να ευδοκιμήσουν σε περιόδους αλλαγής. Περισσότεροι από 6,500 πελάτες παγκοσμίως εμπιστεύονται τις, κορυφαίες στον τομέα τους, λύσεις SAP SuccessFactors solutions για να προσελκύσουν, να εξελίξουν και να διατηρήσουν τους καλύτερους επαγγελματίες της αγοράς- αξιοποιώντας πλήρως τις δυνατότητές τους και συνδέοντας τους ουσιαστικά με το σκοπό και την αποστολή της εταιρείας.

Share.

Comments are closed.