Η Epson λανσάρει τον μικρότερο και πιο οικονομικό εκτυπωτή της μεγάλου format

0

Η Epson ανακοίνωσε τον μικρότερο, φορητό και οικονομικά πιο προσιτό εκτυπωτή μεγάλου format της σειράς τεχνικών, επαγγελματικών εκτυπωτών «Τ». Ο νέος, 24-ιντσών SureColor T2100 έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες επαγγελματιών, όπως αρχιτέκτονες, μηχανικοί, εκπαιδευτικοί και σχεδιαστές. Είναι στιβαρός, αλλά ελαφρύς, ώστε να γίνεται ιδανικός για εργασία από το σπίτι και κατάλληλος για μικρά στούντιο, αίθουσες διδασκαλίας ή απομακρυσμένες τοποθεσίες, όπως εργοτάξια.

Αυτός ο ασύρματος εκτυπωτής μπορεί, επίσης, να τοποθετηθεί σε επιφάνεια εργασίας ή στη δική του βάση, ενώ η έξυπνη σχεδίασή του εξοικονομεί χώρο και διευκολύνει την εύκολη αποθήκευση, όταν δεν χρησιμοποιείται.

Ο νέος εκτυπωτής 24 ιντσών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών εγγράφων, όπως αφίσες, παρουσιάσεις, αποτυπώσεις CAD, αλλά και αρχιτεκτονικά και μηχανικά σχέδια. Τα μελάνια νέας γενιάς UltraChrome XD2 Pigment της Epson δημιουργούν ανθεκτικά αντίτυπα για αρχειακή χρήση με καταπληκτικά χρώματα και καθαρές γραμμές σε σχεδόν οποιονδήποτε τύπο χαρτιού, για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

Η μοναδική λειτουργία αυτόματης εναλλαγής επιτρέπει τη μετάβαση από το ρολό χαρτιού μεγάλου format σε χαρτί μεγέθους A4/A3, χωρίς οι χρήστες να έρθουν σε επαφή με τον εκτυπωτή. Έτσι, είναι ιδανικός για μικρές εταιρείες που έχουν διαφοροποιημένες απαιτήσεις εκτύπωσης, αλλά ο χώρος τους είναι περιορισμένος.

Ο Bradley Venn, Product Manager, Corporate & Professional Printing της Epson για την περιοχή EMEAR, αναφέρει: «Ο SureColor T2100 είναι ιδανικός για επαγγελματίες, επιχειρηματίες και νεοφυής επιχειρήσεις που θέλουν να παράγουν ακριβείς και ζωντανές εκτυπώσεις ασύρματα από υπολογιστή, tablet και smartphone. Η φορητότητά του τον καθιστά ιδανικό για μικρές επιχειρήσεις λιανικής, εκπαιδευτικά ιδρύματα, μηχανικούς, σχεδιαστές και αρχιτέκτονες. Αν αναζητάτε έναν αξιόπιστο, εύχρηστο και οικονομικά προσιτό εκτυπωτή, μην ψάχνετε άλλο.»

Αξιοποιώντας την τεχνολογία PrecisionCore με κεφαλή εκτύπωσης MicroTFP και την τεχνολογία αυτόματου εντοπισμού και ρύθμισης της κατάστασης των ακροφυσίων, Nozzle Verification της Epson, ο νέος εκτυπωτής Τ2100 εξασφαλίζει επιλογές στις ταχύτητες εκτύπωσης, προσφέροντας εκτυπώσεις μεγέθους A1 σε 43 δευτερόλεπτα, με ακριβής αναπαραγωγή λεπτομερειών και αξιοπιστία επαγγελματικού επιπέδου. Με την ενσωματωμένη δυνατότητα ασύρματης και Wi-Fi Direct σύνδεσης, οι αρχιτέκτονες και οι σχεδιαστές μπορούν να εκτυπώνουν εύκολα από tablet και smartphone ή να χρησιμοποιούν τη νέα έγχρωμη οθόνη LCD 4,3 ιντσών με απλή και εύκολη χρήση και πλοήγηση στο μενού.

Share.

Comments are closed.