Η D-Link παρουσιάζει δικτυακές λύσεις για Wi-Fi 5 αστέρων

0

Η D-Link, παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις δικτύωσης, ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην έκθεση Xenia 2018, περίπτερο A41a-Hall 3, που πραγματοποιήθηκε στις 24, 25 και 26 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η D-Link παρουσίασε προϊόντα και λύσεις δικτύωσης Wi-Fi, ιδανικές για ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις που θέλουν να προσφέρουν στους πελάτες τους μία προηγμένη υπηρεσία Wi-Fi και υψηλού επιπέδου πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου της D-Link είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την ευρεία γκάμα των προϊόντων D-Link Wireless, Broadband, Access Points, Switches, Controllers, καθώς και Κάμερες IP Παρακολούθησης.

Οι επαγγελματικές λύσεις Wi-Fi της D-Link σχεδιάζονται για να μεγιστοποιήσουν άμεσα την επένδυση του εκάστοτε ξενοδοχείου, προσφέροντας όλες τις προηγμένες λειτουργίες που απαιτούνται για τη δημιουργία ενός ασφαλούς και ταχύτατου δικτύου. Έτσι, μεταξύ άλλων, δίνεται η δυνατότητα δημιουργίας:

  • Ενός δικτύου Wi-Fi με ολοκληρωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας.
  • Ειδικά προσαρμοσμένη σελίδα σύνδεσης log-in, βάσει των αναγκών κάθε ξενοδοχείου.
  • Πολλαπλά παράλληλα ασύρματα δίκτυα, το καθένα με διαφορετικά προνόμια και μέγιστες ταχύτητες Wi-Fi, σύμφωνα με τις πραγματικές απαιτήσεις         δικτύωσης.
  • Απλοποιημένη διαμόρφωση και κεντρική παρακολούθηση ολόκληρου του δικτύου του    ξενοδοχείου, μέσω ενός διαισθητικού λογισμικού διαχείρισης.
  • Απομακρυσμένη διαχείριση δικτύου μέσω Cloud, και πολλά άλλα.

Η D-Link διαθέτει όλη την απαραίτητη γκάμα δικτυακών λύσεων, που είναι απαραίτητες για τις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις που θέλουν να προσφερουν στους πελάτες τους μία προηγμένη και ασφαλή υπηρεσία Wi-Fi με υψηλού επιπέδου πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Share.

Comments are closed.