Η Bidroom κάνει διαθέσιμο το Apple Pay στην διεθνή διαδικτυακή κοινότητα ταξιδιωτών στην Ελλάδα

0

Η πλατφόρμα κρατήσεων ξενοδοχείων της Bidroom.com έχει λανσάρει τη μέθοδο Apple Pay για τους πελάτες, από τη στιγμή που κυκλοφόρησε η υπηρεσία στην Ολλανδία στις 11 Ιουνίου.

Από τις 9 Ιουλίου, χρήστες της Apple στην Bidroom.com μπορούν να επιλέξουν ένα από τα τρία διαθέσιμα πλάνα που παρέχουν πρόσβαση σε τεράστιες εκπτώσεις σε πάνω από 120,000 ξενοδοχεία σε 128 χώρες. Αυτή η λειτουργία είναι προσβάσιμη σε κατοίκους της Ελλάδας και σε άλλες 54 περιοχές όπου η μέθοδος Apple Pay είναι διαθέσιμη (όπως υποδεικνύεται από την επίσημη λίστα της Apple εδώ).

O Michael Ros, Υπεύθυνος της Bidroom Chief Operating Officer, είπε ότι η εταιρεία, η οποία σκοπεύει να προσφέρει δωμάτια ξενοδοχείων φθηνότερα από οποιοδήποτε άλλο online ταξιδιωτικό γραφείο, γρήγορα πρόσθεσε μεγαλύτερη άνεση και περισσότερες μεθόδους πληρωμής στην κοινότητα συχνών ταξιδιωτών.

«Τη στιγμή που ενημερωθήκαμε για το ξεκίνημα που έγινε στην Ολλανδία, βιαστήκαμε να το ενσωματώσουμε στη Bidroom», είπε. «Έχουμε πάντα τα μάτια ανοιχτά για τρόπους απλοποίησης της διαδικασίας κρατήσεων. Θέλουμε να γίνονται έξυπνα και πανεύκολα για τους χρήστες μας» είπε ο Ros.

Το διεθνές κοινό της Bidroom έχει αναγνωριστεί κυρίως ως χρήστες σχετικοί με την τεχνολογία, ηλικίας μεταξύ 30-40 ετών, που κάνουν τουλάχιστον 10 μικρά ταξίδια ανά έτος. Επειδή ταξιδεύουν τόσο συχνά, είναι πρόθυμοι να μπαίνουν σε προγράμματα βασισμένα σε μέλη που τους επιτρέπουν να εξοικονομούν χρήματα από κρατήσεις μακροπρόθεσμα.

Το επόμενο βήμα προς τις έξυπνες κρατήσεις

Η μέθοδος Apple Pay είναι γρηγορότερη επειδή δεν είναι απαραίτητο να εισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας για κάθε συναλλαγή. Υπάρχει επίσης το επιπλέον προνόμιο του πρόσθετου επιπέδου ασφαλείας σε σύγκριση με τις παραδοσιακές αγορές με πιστωτική κάρτα καθώς η Apple δεν κρατά τις πληροφορίες των συναλλαγών που μπορούν να οδηγήσουν πίσω στον αγοραστή.

Η μέθοδος Apple Pay είναι τώρα διαθέσιμη σε άτομα που κάνουν κρατήσεις ξενοδοχείων χρησιμοποιώντας την Bidroom με το πρόγραμμα περιήγησης «Safari» σε συσκευή της Apple* ή, εναλλακτικά, σε άτομα που έχουν την πιστωτική τους κάρτα συνδεδεμένη με την εφαρμογή Wallet στο iPhone τους.

Από τις 9 Ιουλίου, οι χρήστες της Bidroom θα παρατηρήσουν ένα νέο κουμπί με την επιλογή της μεθόδου Apple Pay, αμέσως μετά την οθόνη επιλογής εγγραφής ως μέλος. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν κλικ σε αυτό για να επιβεβαιώσουν τη συναλλαγή στο iPhone τους, στο Applewatch τους, ή με τη Touch σάρωση ID στο MacBook Air και στο MacBook Pro. Για την Bidroom, η μέθοδος Apple Pay θα γίνει η κύρια μέθοδος πληρωμής όποτε είναι δυνατόν.

Η μέθοδος Apple Pay  δεν ήταν διαθέσιμη στην Ολλανδία για περίπου πέντε χρόνια αν και έχει εμφανιστεί στον κόσμο σε πολλαπλές αγορές από τότε 2014. Από τις 18 Ιουνίου του 2019, Η μέθοδος Apple Pay είναι πλέον διαθέσιμη σε 55 περιοχές. Το λανσάρισμα στην Ολλανδία ξεκίνησε από την Apple και την Τράπεζα ING στις 11 Ιουνίου. Οι ιδιοκτήτες καρτών της ING μπορούν πλέον να πληρώνουν ανέπαφα σε κανονικά καταστήματα, online καταστήματα και σε εφαρμογές, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο Apple Pay.

Share.

Comments are closed.