H Softweb δίνει δυναμικό παρών στα Ποσειδώνια 2018

0

H Softweb συμμετείχε για πρώτη φορά στα Ποσειδώνια 2018 όπου στην φετινή διοργάνωση δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στον κλάδο της Τεχνολογίας Πληροφοριών και Επικοινωνίας.

Στόχος της Softweb είναι να προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις mobile, απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες των ναυτιλιακών εταιρειών, μέσω της τεχνολογίας της PocketWarp, προκειμένου να βελτιστοποιήσουν και να αυτοματοποιήσουν τις επιχειρησιακές λειτουργίες τους.

Η εταιρεία μας παρουσίασε στα πλαίσια της εκθεσης το νέο της προϊόν “Marine Audits app” προκειμένου να προσφέρει εξατομικευμενες λύσεις απόλυτα προσαρμοσμενες στις ανάγκες των ναυτιλιακών εταιρειών. Πρόκειται για μια καθετοποιημένη λύση η οποία απευθύνεται σε νηογνωμονες, εφοπλιστικες επιχειρήσεις καθώς και ναυλωτές. Η εφαρμογή “Marine Audits” παρέχει στον διαχειριστή τη δυνατότητα να δημιουργήσει ψηφιακά τυποποιημένους ελέγχους (ερωτηματολόγια, check lists, reports, e-signature κ.ά.) και στόχο έχει την βελτιστοποίηση κι αυτοματοποίηση των επιχειρηματικών λειτουργιών του συγκεκριμένου κλάδου.

Με την ευκαιρία ο επικεφαλής πωλήσεων της εταιρίας, Πέτρος Αμανάκης δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι που συμμετείχαμε σε αυτή τη σημαντική γιορτή της παγκόσμιας ναυτιλίας. Η ενσωμάτωση προηγμένων αυτοματισμών, Internet of Things, mobility και νέων πρωτόκολλων επικοινωνίας, διευκολύνουν τις διαδικασίες και τη λειτουργία του κλάδου. Ειδικά στη φετινή έκθεση αναδείχθηκε η ανάγκη παροχής ψηφιακών υπηρεσιών για την υποστήριξη των ναυτιλιακών επιχειρήσεων καθώς και η επιχειρηματική αξία του ψηφιακού πλοίου».

Share.

Comments are closed.