H Schneider Electric παρουσιάζει το Easy UPS 3S

0

Η Schneider Electric, ο ηγέτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, ανακοινώνει την κυκλοφορία του Easy UPS 3S στην Ευρώπη, την Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Λατινική Αμερική. To νέο Easy UPS 3S είναι ένα Σύστημα Αδιάλειπτου Παροχής Ισχύος (UPS), το οποίο εξασφαλίζει ανθεκτική στο χρόνο ηλεκτρική τροφοδοσία, συμπαγές σχεδιασμό, ευκολία στην εγκατάσταση, τη χρήση και την ενεργοποίηση, με αποτέλεσμα να προσφέρει αδιάκοπη λειτουργία σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Easy UPS 3S είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός βελτιστοποιημένου σχεδιασμού και προηγμένων χαρακτηριστικών, που προστατεύει τον εξοπλισμό σε δύσκολα βιομηχανικά περιβάλλοντα από βλάβες, λόγω διακοπών ρεύματος, υπερτάσεων και αιχμών. Το σύστημα παρέχει αποδοτικότητα έως και 96% σε λειτουργία διπλής μετατροπής και έως 99% σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας ECO Mode, συμβαδίζοντας με τα υψηλά βιομηχανικά πρότυπα για τα τριφασικά συστήματα UPS (από 10kVA έως 40kVA).

Το νέο σύστημα είναι διαθέσιμο με ή χωρίς μπαταρίες, για να ανταπεξέλθει σε διαφορετικές επιχειρηματικές ανάγκες. Οι πελάτες επωφελούνται επίσης από τη λειτουργία start-up που εξασφαλίζει πως το Easy UPS 3S έχει ρυθμιστεί κατάλληλα και με ασφάλεια για βέλτιστη απόδοση, αξιοπιστία, ασφάλεια και σιγουριά.

«Το Easy UPS 3S ανταποκρίνεται σε μια ανάγκη της αγοράς που αναζητά μια λύση που να προσφέρει την καλύτερη δυνατή διαθεσιμότητα ισχύος, αξιοπιστία, διαχείριση, ποιότητα και ευκολία για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, Data Centers και εγκαταστάσεις παραγωγής» δήλωσε ο Pedro Robredo, Vice President, Secure Power της Schneider Electric. «Προσβλέπουμε να διαθέσουμε αυτό τριφασικό σύστημα UPS (από 10kVA μέχρι 40kVA), στις χώρες της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής. Η ευκολία και η προσαρμοστικότητα που διαθέτει το Easy UPS 3S το καθιστά ιδανικό για χρήση σε ένα ευρύ φάση βιομηχανιών και περιβαλλόντων».

Το νέο UPS είναι εξαιρετικά ανθεκτικό, διαθέτει μεγάλο παράθυρο τάσης εισόδου και ισχυρή προστασία κατά της υπερφόρτωσης και όλα αυτά σε μια ανθεκτική και ελαφριά κατασκευή. Η εφαρμογή έχει δοκιμαστεί ακολουθώντας τις αυστηρές διαδικασίες της Schneider Electric καθιστώντας την μια εξαιρετική επιλογή τόσο για τους χώρους των Data Centers όσο και για ελαφρά βιομηχανικά περιβάλλοντα. Η εγκατάστασή του είναι ιδιαίτερα απλή και εύκολη, ενώ διαθέτει μια διαισθητική οθόνη ελέγχου για εύκολη ρύθμιση παραμέτρων και παρακολούθησης. Επιπλέον, χάρη στην ανοιχτή, διαλειτουργική αρχιτεκτονική και πλατφόρμα EcoStruxure IT της Schneider Electric, οι πελάτες μπορούν να έχουν τον απομακρυσμένο έλεγχο του UPS. Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του Easy UPS 3S, όπως η ευελιξία, ο σύντομος χρόνος παράδοσης και η μεγάλη επιλογή εφαρμογών, το καθιστούν ιδιαίτερα προσαρμόσιμο για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Τέλος, το παγκόσμιο δίκτυο Κέντρων Εξυπηρέτησης διαθέτει εξειδικευμένα τοπικά κέντρα όπου οι ειδικοί παρέχουν στους πελάτες πλήρη υποστήριξη κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής του Easy UPS 3S.

Οι καινοτόμες και φιλικές προς τον χρήστη λειτουργίες του Easy UPS 3S περιλαμβάνουν:

  • Θερμοκρασία λειτουργίας έως 40ºC
  • Ανθεκτική εξωτερική επίστρωση για προστασία σε απαιτητικά περιβάλλοντα
  • Ευκολία αντικατάστασης του φίλτρου σκόνης
  • Εύκολη πρόσβαση για συντήρηση μέσω του μπροστινού μαγνητικού πάνελ
  • Επιλογή για εσωτερικές, εξωτερικές και άλλων εταιρειών μπαταρίες
  • Εύκολη παρακολούθηση και διαχείριση μέσω της ανοιχτής, διαλειτουργικής αρχιτεκτονικής και πλατφόρμας EcoStruxure IT της Schneider Electric που προσφέρει η προαιρετική αγορά της κάρτας δικτύου. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση schneider-electric.com/ecostruxure-it
  • Η λειτουργία Easy Loop ελέγχει την απόδοση του UPS προτού συνδέσετε το φορτίο χωρίς την ανάγκη ύπαρξης Load Bank.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Easy UPS 3S κάντε κλικ εδώ.

Share.

Comments are closed.