Γρήγορη, εύληπτη και ασφαλής η βελτιωμένη mobile εφαρμογή της PayPal

0

Η PayPal, η εταιρεία που βάζει τους χρήστες της στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων της, εξετάζει αδιάκοπα τους τρόπους με τους οποίους αλληλεπιδρούν με την ειδική εφαρμογή για κινητά. Το πλέον δημοφιλές χαρακτηριστικό της εξακολουθεί να αποτελεί η αποστολή και λήψη χρημάτων, συμπεριλαμβανομένων της επιστροφής δανεισθέντος χρηματικού ποσού, της πληρωμής λογαριασμών, της αποστολής χρημάτων ως δώρο ή και της πληρωμής online αγορών.

Για όλους αυτούς τους λόγους η PayPal παρουσιάζει τώρα στην αγορά την βελτιωμένη mobile εφαρμογή της, προκειμένου να την καταστήσει ακόμα πιο εύληπτη, και βέβαια ακόμα πιο εύχρηστη στη διαδικασία αποστολής και λήψης χρημάτων. Με στόχο να γίνει ευκολότερη η χρήση του app από τους καθημερινούς χρήστες, η νέα έκδοση της εφαρμογής υπογραμμίζει τα χαρακτηριστικά εκείνα που χρησιμοποιούν συχνότερα οι πελάτες. Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται τα ακόλουθα:

  • Βελτιστοποίηση του σχεδιασμού της εφαρμογής για να είναι ευκολότερο για τους πελάτες να ελέγχουν το υπόλοιπο του λογαριασμού τους, να λαμβάνουν ειδοποιήσεις και να μεταφέρουν χρήματα από σχεδόν κάθε σημείο του κόσμου,
  • Μετακίνηση των κουμπιών μεταφοράς χρημάτων ‘Send’ και ‘Receive’ – τώρα, έχουν πλέον τοποθετηθεί σε εμφανές σημείο της αρχικής οθόνης για ένα απλό πάτημα στη στιγμή,
  • Απλοποίηση της διαδικασίας πρόσθεσης φωτογραφιών και προσωποποίησης των λίστας επαφών, προκειμένου οι πελάτες να αισθάνονται όσο το δυνατόν πιο σίγουροι ότι συναλλάσσονται με τον σωστό παραλήπτη.

Το mobile app παραμένει ο γρήγορος, εύκολος και ασφαλής τρόπος για την αποστολή και λήψη χρημάτων από και προς τους χρήστες της PayPal ανά τον κόσμο. Διαθέτοντας, μάλιστα, προηγμένες λειτουργίες επαλήθευσης ταυτότητας, παρακολούθηση για ανίχνευση και καταπολέμηση απάτης (fraud monitoring) καθημερινά και σε 24ωρη βάση, καθώς και άμεσες ειδοποιήσεις ανά λογαριασμό, οι πελάτες θα έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, γνωρίζοντας ότι τα χρήματά τους βρίσκονται ακριβώς εκεί που πρέπει.

Η νέα έκδοση του PayPal mobile app είναι ήδη διαθέσιμη σε λειτουργικά Android και iOS.

Share.

Comments are closed.