Επιτυχημένη παρουσία της CL8 στο 4ο Συνέδριο Hotel Tech στην Αθήνα

0

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο συνέδριο Hotel Tech το οποίο διοργανώθηκε από την Smart Press και πραγματοποιήθηκε τη Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020 στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Στο συνέδριο παρουσιάστηκαν οι στρατηγικές, οι τεχνολογικές τάσεις και οι ολοκληρωμένες λύσεις που μπορούν να αναβαθμίσουν στην πράξη τις υποδομές και τις υπηρεσίες των τουριστικών μονάδων φιλοξενίας. Στόχος είναι η βελτιστοποίηση της εμπειρίας φιλοξενίας των πελατών τους.

Ο Θεοδόσης Θεοδοσίου, Εμπορικός Διευθυντής της CL8 ήταν ομιλητής στο Συνέδριο και στην παρουσίασή του με θέμα «Hotel Transformation, Personalization & Cloud», παρουσίασε λύσεις και προτάσεις που μπορεί να προσφέρει η CL8 στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις για να αυξήσουν την γκάμα των υπηρεσιών τους και να δημιουργήσουν νέες εμπειρίες για τους πελάτες τους.

Η ομάδα της CL8 ήταν παρούσα στην έκθεση με περίπτερο και έδωσε πλήρεις απαντήσεις σε ερωτήσεις που αφορούν την εμπειρία του καταναλωτή στο περιβάλλον ενός ξενοδοχείου με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Επιπρόσθετα, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες Cloud και Data Center, που θα τους βοηθήσουν να αναπτύξουν την επιχείρησή τους και να εξελιχθούν, ενισχύοντας την παραγωγικότητα τους αλλά και την εξοικονόμηση πόρων.

Η CL8 είναι το μόνο ανεξάρτητο Tier III Data Center στην Κύπρο.

Share.

Comments are closed.