Εντυπωσιακή παρουσία της OLYMPIA ELECTRONICS στην έκθεση INTERSEC στο Dubai

0

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία κατασκευής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας με πολλές διακρίσεις & συμμετοχές σε διεθνείς εκθέσεις, συμμετείχε  και φέτος στη διεθνή έκθεση INTERSEC 2020,  που πραγματοποιήθηκε από τις 19 έως τις 21 Ιανουαρίου 2020 στο Dubai. Η INTERSEC, είναι η κορυφαία εμπορική έκθεση για την ασφάλεια και την προστασία παγκοσμίως. Σκοπός της διεξαγωγής της είναι η παρουσίαση νέων καινοτόμων προϊόντων στους τομείς της εμπορικής ασφάλειας, της ασφάλειας των πληροφοριών, της πυρόσβεσης και της διάσωσης της ασφάλειας, της υγείας, της εθνικής ασφάλειας και της επιτήρησης.

Tην OLYMPIA ELECTRONICS A.E. εκπροσώπησαν ο CEO της εταιρίας, κ. Νικόλαος Αρβανιτίδης, ο  CTO, κ. Διονύσιος Λακασάς και ο Διευθυντής Εξαγωγών, κ. Παντελής Αντάρ. Οι εκπρόσωποι της εταιρείας παρουσίασαν στον μεγάλο αριθμό διεθνών επισκεπτών, τα αντιπροσωπευτικά καινοτόμα προϊόντα της πλούσιας γκάμας της, που περιλαμβάνει φωτισμό ασφαλείας & ηλεκτρονικά συστήματα πυρανίχνευσης και συναγερμό και δίνουν  λύσεις  σε ένα τεράστιο δυναμικό πωλήσεων.

H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. με την παρουσία της στην INTERSEC 2020, αναδεικνύει τον ηγετικό της ρόλο στον κλάδο της ασφάλειας και συνεχίζει επιτυχώς την στρατηγική εξωστρέφειας και υλοποίησης οραματιστικών στόχων. Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. κέρδισε  τις εντυπώσεις των επισκεπτών και βρέθηκε στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος, θέτοντας – για μία ακόμη φορά- την καινοτομία και την τεχνολογία αιχμής στο επίκεντρο του στρατηγικού της σχεδιασμού.

Συντάκτης : Κική Γλυκού

Ιστοσελίδα : https://www.olympia-electronics.gr/

Share.

Comments are closed.