Bitdefender : Έως και 12 μήνες επιπλέον ασφάλεια Δωρεάν για τις μονάδες φιλοξενίας

0

Τα ξενοδοχεία και οι μονάδες φιλοξενίας, ένας από τους σημαντικότερους πυλώνες της οικονομίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς είναι από τους πρώτους κλάδους που έχουν ήδη κάνει πραγματικότητα τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Αξιοποιώντας την τεχνολογία μπορείτε να προσφέρετε αμεσότητα υπηρεσιών και πληθώρα επιλογών στους πελάτες σας απευθείας ή μέσω των συνεργατών σας συλλέγοντας συχνά ευαίσθητα & προσωπικά δεδομένα τους για την βέλτιστη παροχή των υπηρεσιών σας.

Έχοντας καταστήσει έως και το 90% των εργασιών σας on line σε μια εποχή όπου οι κυβερνοεπιθέσεις αυξάνονται και εξελίσσονται όλο και περισσότερο η ψηφιακή σας δραστηριότητα χρειάζεται περισσότερο από ποτέ την δημιουργία μιας στρατηγικής προστασίας των ψηφιακών σας δεδομένων.

Εντάξτε την ασφάλεια των δεδομένων των πελατών σας στα ανταγωνιστικά σας πλεονεκτήματα !

Το Bitdefender GravityZone διαθέτει λύσεις για όλες τις ανάγκες και σας προσφέρει :

  • Βραβευμένη προστασία όλων των τερματικών σας σταθερά στην πρώτη θέση απο ανεξάρτητα Benchmarks.
  • Πολλαπλά επίπεδα ασφαλείας και zero trust αρχιτεκτονική με τεχνολογίες αιχμής για την προστασία και από τις πιο εξελιγμένες απειλές
  • Risk management assessment tool
  • Αποδοτική διαχείριση και εναρμόνιση με τους GDPR κανονισμούς
  • Ευελιξία : 1 agent, 1 installation για ολοκληρωμένη προστασία από virus, ransomware, spam, malwares, files attacks, phishing, exploits κ.α.
  • Εύκολο στην εγκατάσταση, τον έλεγχο και στην παρακολούθηση της ασφάλειας εξ αποστάσεως για όλους τους υπολογιστές από μια ενιαία Clod κονσόλα.
  • Προηγμένη παραγωγικότητα και έλεγχο των email σας

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στις λύσεις Business Security, Advanced Business Security & Enterprise, εξασφαλίζοντας επιπλέον έως 12 μήνες δωρεάν προστασία.

Επικοινωνήστε μαζί μας να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την κατάλληλη λύση για εσάς. Το τεχνικό μας τμήμα μπορεί να σας εξυπηρετήσει σε οποιαδήποτε απορία σας ή να προσφέρει εκπαίδευση βέλτιστης χρήσης στο IT σας.

Η Bitdefender είναι κατασκευαστής λύσεων Cyber Security παγκόσμιας καινοτομίας. Διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο εγκαταστάσεων παγκοσμίως και συνεργάζεται με το 38% των κατασκευαστών Cyber Security που την εμπιστεύονται για τις τεχνολογίες της. Με έμφαση στην πρόληψη αλλά και την εξοικονόμηση πόρων έχει αναπτύξει λύσεις ολοκληρωμένης προστασίας και αποφυγής διαρροής δεδομένων προσιτές για όλες τις επιχειρήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την φόρμα ΕΔΩ ή καλέστε μας στο 215-5353030 από Ελλάδα η στο 357-22008296 από Κύπρο.

Share.

Comments are closed.