1 μέρα μόνο ως την 1η Ημέρα Ξενοδοχειακής Καριέρας της Workathlon στην Αθήνα

0

Η 1η Διαδραστική Ημέρα Ξενοδοχειακής Καριέρας της Workathlon στην Αθήνα είναι γεγονός! Η ημέρα των ερωτευμένων πλησιάζει και μαζί της έρχεται και η στιγμή συνάντησης των ανθρώπων που μοιράζονται το ίδιο πάθος για τη Φιλοξενία.

Αύριο, 14 Φεβρουαρίου και μεταξύ 09.30 και 15.00, τα μεγαλύτερα Ξενοδοχειακά brands της Ελλάδας και της Κύπρου, όπως Costa Navarino, Kivotos Mykonos, Andronis Exclusive, Louis Hotels, Astir Vouliagmenis, Airotel, Belvedere Mykonos, Atlantica Hotels θα περιμένουν τα μεγαλύτερα Ξενοδοχειακά ταλέντα στον Πολυχώρο Πολιτισμού ΑΘΗΝΑΙΣ για να σχεδιάσουν το κοινό επαγγελματικό τους μέλλον!

Πάνω από 40 κορυφαία Ξενοδοχεία έχουν συναντηθεί ήδη με περισσότερους από 2000 επαγγελματίες του Τουρισμού και της Φιλοξενίας στις φετινές ημέρες καριέρας της Workathlon. Η αυλαία θα πέσει στη πρωτεύουσα με προσέλευση που αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο! Γι’ αυτό όσοι αναζητούν συνεργάτες που αγαπούν εξίσου τη φιλοξενία δεν έχουν παρά να:

  • Κλείσουν δωρεάν τη θέση τους εδώ
  • Κάνουν αίτηση για τις θέσεις που τους ενδιαφέρουν εδώ
  • Φορέσουν το πιο ζωηρό χαμόγελο τους και να έρθουν στον Πολυχώρο ΑΘΗΝΑΪΣ στις 14 Φεβρουαρίου

Η στελέχωση των Ξενοδοχείων αποκτά διαρκώς νέες ανάγκες και η Workathlon θέλει ανά πάσα στιγμή να βρίσκεται στην καρδιά των εξελίξεων. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι παρά η αφορμή για ένα συνεχές ταξίδι προς μια καλύτερη Φιλοξενία!

Share.

Comments are closed.